• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Nejnovější edice brankářských bruslí Bauer PRO jsou nejlepší, co kdy v Bauer vyvinuli. Tradiční konstrukce s vyztuženou špičkou dodává bruslím pevnost a přinese vám neskutečné pohodlí. 

Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč
Poslední kus skladem
23 999 Kč
21 599 Kč
S DPH
17 850 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 21 599 Kč

Nejnovější edice brankářských bruslí Bauer PRO jsou nejlepší, co kdy v Bauer vyvinuli. Tradiční konstrukce s vyztuženou špičkou dodává bruslím pevnost a přinese vám neskutečné pohodlí. To ocení každý profi brankář – pro které jsou tyto brusle ostatně určené. 

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Skelet brusle je vytvořen z Carbon CURV® kompozitu, extrémně lehkého, ale pevného materiálu. Díky němu se brusle přizpůsobí tvaru vašeho chodidla, což oceníte při každém pohybu v brankovišti.
  • Extra polstrování a pěna Aerofoam PRO v oblasti kotníku tuto část vaší nohy spolehlivě ochrání, a navíc jí poskytne i pohodlí. Body pro vás!
  • Aktualizovaná PRO špička brusle, která je nově více vyztužená, a zároveň širší, takže lépe padne na vaše chodilo.
  • Náš charakteristický VERTEXX Edge Holder podporuje preferovaný sklon a útočný úhel pro zákroky brankáře. Navíc je vybaven systémem pro rychlou a jednoduchou výměnu oceli.
  • Přímo k tomuto holderu patří LS5G+ nůž, potažený speciálním povlakem pro lepší udržení hrany. Tento tandem holderu a nože povyšuje PRO brusle na téměř umělecké dílo.

 

Nejnovější kolekci brankářských bruslí Bauer PRO ocení všichni gólmani, kteří jsou buď profesionálové, nebo mají na své výkony v brankovišti jen ty nejvyšší nároky. Nebo obojí. A to jsou de facto všichni brankáři.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2024

Podukty ze stejné kategorie