• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Zavřete branku před každým soupeřem! K tomu vám dopomůžou gólmanské brusle Bauer ELITE určené pro výkonnostní brankáře, kteří chtějí pohodlné brusle.

Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč
Poslední kus skladem
13 499 Kč
12 149 Kč
S DPH
10 041 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 12 149 Kč

Zavřete branku před každým soupeřem! K tomu vám dopomůžou gólmanské brusle Bauer ELITE určené pro výkonnostní brankáře, kteří chtějí pohodlné brusle. Brusle, které jsou navíc odolné, lehké a nově s širší špičkou, aby lépe padly na vaši nohu. Jste gólman a toužíte zlepšit svou výkonnost v brankovišti? Tak tyto brusle pro vás budou ty pravé.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Skelet brusle je vytvořen z kompozitu VERSACOMP, který vám, respektive vašim nohám dodá lehkost, na kterou jste dříve nebyli zvyklí, takže v brankovišti budete létat jako ďábel.
  • Přidané polstrování v okolí kotníku vám pocit na ledě zpříjemní, přispěje k celkové pohodě – a tím i k lepším výkonům na hřišti. Komfortní brusle ocení každý gólman.
  • Náš charakteristický VERTEXX Edge Holder podporuje preferovaný sklon a útočný úhel pro zákroky brankáře. Navíc je vybaven funkcí pro rychlou výměnu oceli, takže pokud potřebujete, můžete tento úkon provést v šatně během pauzy.
  • Přímo k holderu je navržen i LS3G+ nůž se zvýšenou výškou nože, aby podporoval preferovaný útočný úhel pro zákroky.

 

Tyto brankářské brusle Bauer ELITE potěší každého výkonnostního gólmana, který si žádá od výstroje určitou úroveň, a především pohodlí. 

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2024

Podukty ze stejné kategorie