• Doprava zdarma
  • Výprodej
  • - 47 %
Sleva 47 %

TOP golmanské brusle CCM Ribcor 50k pro sezonu 2016/2017 !!! Představuje Ribcor elitní skelet a jádro. To zahrnuje lepší profesionální žebrovanou výztuž s cílem poskytnout maximální výkon.

Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč
Poslední kus skladem
18 890 Kč
9 999 Kč
S DPH
8 264 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 9 999 Kč

TOP golmanské brusle CCM Ribcor 50k pro sezonu 2016/2017 !!! Představuje Ribcor elitní skelet a jádro. To zahrnuje lepší profesionální žebrovanou výztuž s cílem poskytnout maximální výkon. Tepelně tvarovatelný FlexCore pomáhá zajistit skvělé přizůsobení nohy spolu s maximálním pohodlím. Samozřejmostí u bruslí CCM Ribcor je technologie PUMP. Tato nově vylepšená “pumpa” je nejefektivnější než kdy dříve. Nabízí více přizpůsobitelného pohodlí a moderní komfort pro každého hráče. Zbrusu nový CCM TriGuard jazyk. Tento jazyk je lehký a má zvýšenou ochranu proti vlivu utahování šněrování pro další pohodlí. Uvnitř boty seniorské verze CCM Ribcor 50k je brusle vybavena dvousložkovou podšívkou s využitím Nash a Clarino materiálu. U junior verze obsahuje Duratex grip a Nash materiál pro dvousložkovou podšívku. Tyto materiály jsou použity k pomoci udržet nohy v suchu a zároveň pro zlepšení zámku paty. Pod botou CCM Ribcor 50k je lehký kompozitní mezipodešev a také lehký uhlíkový kompozitní podešev. Oba jsou skvělé pro maximalizaci přenosu energie na každém kroku. Griptonite stélka pomáhá, aby byly vaše nohy na svém místě, zatímco bruslíte. CCM Ribcor 50k jsou osazeny cowlingem prolite GS s karbonovými výztuhami. Takové jsou nové golmanské brusle CCM Ribcor 50k !!!

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Výprodej
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2016
ean13
888162774843

Podukty ze stejné kategorie