• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Dětská brankářská hůl Bauer Prodigy YTH nabízí lehkou konstrukci a zmenšený design, aby poskytla mladým brankářům vše, co potřebují k pohodlnému rozjezdu brankářské kariéry.

Více informací
Zahnutí:
Barva/Velikost:
Skladem 5 a více
2 899 Kč
2 609 Kč
S DPH
2 156 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 2 609 Kč

Perfektní hokejka, která pomůže malým brankářům naučit se kontrolovat hůl, puk a odrazy. Brankářská hůl Bauer Prodigy nabízí lehkou konstrukci a zmenšený design, aby poskytla mladým brankářům vše, co potřebují k pohodlnému rozjezdu brankářské kariéry.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Ploché pádlo a jednoduchá geometrie výrazně přispívají k osvojení správné brankářské techniky.
  • Krátký shaft je díky kratšímu těžišti hole pro malého brankáře mnohem vhodnější než delší – a to například proto, že malý gólman má nad holí větší kontrolu, navíc jej manipulace s holí mnohem méně vysiluje. V tomto případě prostě platí, že méně je více.
  • Záhyb P31 je ideální typ zakřivení pro brankáře, kteří se učí rozvíjet hru s pukem. A bez této dovednosti se mladí začínající gólmani rozhodně neobejdou.  

 

Dětská hokejka pro malé gólmany

Hokejka je dalším stěžejním kusem výstroje každého začínajícího hokejového gólmana, protože hraním s ní se učí správným dovednostem a návykům. Brankářská hokejka Bauer Prodigy je vyvinutá speciálně pro děti a díky kratšímu shaftu a záhybu P31 ji při svých prvních hokejových krocích náležitě ocení.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Youth (4-9 let)
Sezona
sezona 2024
ean13
688698664935

Podukty ze stejné kategorie