• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Hokejové brankářské kalhoty Bauer Prodigy ocení každý začínající brankář. Díky své objemnosti v kombinaci s přiměřeným střihem jsou pohodlné, účinně chrání, v brankovišti vykrývají širší prostor... Více informací

Barva:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 5 a více
2 699 Kč
2 429 Kč
S DPH
2 008 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 2 429 Kč

Hokejové brankářské kalhoty Bauer Prodigy ocení každý začínající brankář. Díky své objemnosti v kombinaci s přiměřeným střihem jsou pohodlné, účinně chrání, v brankovišti vykrývají širší prostor – a to vše, aniž by omezovaly malého gólmana v pohyblivosti. Prostě win kalhoty po všech stránkách.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Střih kalhot je objemnější, ovšem na bocích prakticky zúžený, aby správně seděl na těle a poskytoval flexibilitu — a samozřejmě ochranu.
  • Pásek z tkaničky umožňuje utáhnout si kalhoty dle libosti. Navíc respektuje růst hráče nejen herně, ale i výškově, takže až vám zase o pár centimetrů povyroste, nebude nutné kupovat hned nové kalhoty.
  •  S tím jde ruku v ruce rovněž vnější pás kalhot, který také vždy snadno upravíte podle aktuální výšky malého, byť nyní již (opět) o něco většího brankáře.
  • Speciálně tvarovaný, zakřivený stehenní chránič disponuje ještě další ochranou navíc, takže noha hráče je účinněji chráněná, ovšem nikoli na úkor pohyblivosti. Navíc napomáhá blokovat střely ze stran.
  • Rovněž nohavice s elastickými materiály oceníte ve chvílích, kdy vaše ratolest povyroste.

 

Brankářské kalhoty, které vaše dítě nadchne

Dětské brankářské kalhoty Bauer Prodigy neocení jen všichni mladí brankáři, ale i jejich rodiče. Nejen že budou vědět, že je jejich hokejová naděje kvalitně chráněna, ale mohou si být jistí, že kalhoty se přizpůsobí i výškovému růstu začínajícího hráče. Ať se na tyto kalhoty podíváte z jakéhokoliv úhlu, tak uvidíte, že je to pro vás a vaše dítě super kauf!

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Youth (4-9 let)
Sezona
sezona 2024
ean13
688698645613

Podukty ze stejné kategorie