• - 20 %
Sleva 20 %
Seniorské lokty Supreme Ultrasonic dostupné ve třech velikostech. Jedná se o model z prémiové řady Ultrasonic, který je jako dělaný pro hokejisty požadující tu nejvyšší kvalitu výstroje s nejmode... Více informací
Poslední kus skladem
4 099 Kč
3 278 Kč
S DPH
2 709 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 3 278 Kč

Seniorské lokty Supreme Ultrasonic dostupné ve třech velikostech. Jedná se o model z prémiové řady Ultrasonic, který je jako dělaný pro hokejisty požadující tu nejvyšší kvalitu výstroje s nejmodernějšími prvky. Kromě profíků se budou vyjímat i ve výbavě hráčů naskakujících na led třikrát až čtyřikrát týdně.

Lokty Ultrasonic byly navržené tak, aby umožňovaly maximální pohyblivost při zachování co nejvyšší míry bezpečí. Můžete se tedy do výkonů na ledě opřít naplno, aniž byste se museli kvůli loketním chráničům jakkoliv omezovat. O brilantní ochranu a snížené riziko proříznutí se stará nový ochranný systém ADAPTIV Skin. Kromě pevné ochranné vrstvy u něj oceníte také, že se skvěle přizpůsobí tvaru vaší ruky.  

Loketní chránič má díky technologii AMP nezávisle připojený chránič předloktí, což vám umožní plný rozsah pohybu. Potěší také atraktivní design laděný do žlutočerných barev a vložka THERMO CORE napuštěná antimikrobiálním systémem proti pocení a zápachu.

Parametry

Značka
Bauer
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2021
Řada
Supreme
ean13
688698471854

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Podukty ze stejné kategorie