• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Hokejová hůl Bauer NEXUS Tracer INT 55 váží ze všech hokejek řady NEXUS úplně nejméně. Flex ve střední části hokejky a vylepšené vyvážení umocní váš výkon na ledě.

Více informací
Strana:
Zahnutí čepele:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 2ks
6 699 Kč
6 029 Kč
S DPH
4 983 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 6 029 Kč

Hokejová hůl Bauer NEXUS Tracer je nefalšovaným zvířetem mezi hokejkami. S touto holí můžete předvídat situace na ledě ještě před tím, než k nim dojde, čímž spolehlivě zaskočíte každého soupeře. A to především díky její lehkosti – Tracer ze všech hokejek řady NEXUS váží úplně nejméně – a použitým technologiím. Flex ve střední části hokejky a vylepšené vyvážení vám umožní ostřelovat brankáře jízlivými projektily. Seznamte se s touto laserově přesnou hokejkou.    

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Pětihranný shaft ER Spine přináší vynikající propružení při každé střele a navíc vám padne do rukou o poznání lépe než klasický čtyřhranný. Hůl tak budete mít vždy dokonale pod kontrolou.
  • Vylepšené umístění bodu ohybu hokejky efektivněji přenáší energii při jejím propružení i střele samotné. Vhodnější umístění kick pointu vám umožní ostřelovat brankáře jak z praku. Jak je to možné? Jednoduše: hokejka se při střele výrazněji prohne, a tím předá puku mnohem více energie.
  • Čepel i shaft jsou obaleny karbonovou vrstvou TeXtreme® – ultralehký, ale pevný materiál zajistí hokejce delší životnost a zaručí, že vydrží celou plejádu nárazů a kontaktů. A navíc celkově zvyšuje její výkonnost.
  • Unikátní scrim vrstva v čepeli – využívající technologie Connectech – tlumí vibrace při kontaktech s pukem, díky čemuž bude střelba i nahrávky mnohem příjemnější, než je tomu u konvenčních hokejek.

 

Mnohdy se říká, že nikdy nemůže být nic úplně dokonalé. Hokejka Bauer NEXUS Tracer je ovšem jasným důkazem, že i bod absolutní dokonalosti je přece jenom možné atakovat! Minimálně ve světě hokejek.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Intermediate (11-16 let)
Sezona
sezona 2024
Řada
Nexus
ean13
688698667134

Podukty ze stejné kategorie