• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Špičková hůl za bezkonkurenční cenu. Tak lze stručně charakterizovat Bauer NEXUS E50 Pro INT 65 – hokejku se středním kickpointem navrženou pro elitní hráče. 

Více informací
Strana:
Zahnutí čepele:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 2ks
4 699 Kč
4 229 Kč
S DPH
3 495 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 4 229 Kč

Špičková hůl za bezkonkurenční cenu. Tak lze stručně charakterizovat Bauer NEXUS E50 Pro – hokejku se středním kickpointem navrženou pro elitní hráče. Díky naší charakteristické pětihranné geometrii shaftu vám tato hokejka poskytne možnost cítit každou střelu a přihrávku způsobem, jaký jste si dosud ani nedokázali představit. Jakmile tuto hokejku jednou vezmete do ruky, už nikdy nebudete chtít jinou! Teda samozřejmě jen do chvíle, než vám představíme novou kolekci... 

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Pětihranný shaft ER Spine zlepšuje propružení hokejky při střelách. Navíc vám díky němu dokonale padne do rukou. A jaké důsledky to bude mít pro vaši hru, je více než zřejmé.
  • V čepeli přítomná Dualcell Bridgecore technologie, která obsahuje pěnu dvojí hustoty, zvyšuje cit při práci s hokejkou a zároveň snižuje její hmotnost. Do prostředka čepele jsme navíc zakomponovali karbonový most, který ještě posiluje stabilitu hokejky a umožňuje efektivnější kontrolu nad pukem.
  • U karbonu ještě chvíli zůstaneme: karbonová vlákna Spread Toe čepel hokejky také obalují a přispívají k delší výdrži a pevnosti hokejky, aniž by to ovšem bylo na úkor její citlivosti. Navíc vám tahle speciální vrstva lehkého a super výkonného karbonu – či chcete-li uhlíku – pomůže při každé nahrávce a při každé střele. 
  • Oproti předešlému modelu E50 PRO je hokejka delší: u seniorských velikostí to je zhruba 5 centimetrů navíc a 2,5 centimetru u kategorie Intermediate.

 

Model Bauer NEXUS E50 Pro je přesně ten typ hokejky, který uvítají všichni elitní hráči, co preferují delší hole. Ať už jste profesionál, poloprofesionál nebo jen hobík, který ale pro sebe chce jen tu nejlepší výstroj, bude pro vás tahle hokejka trefou do černého!

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Intermediate (11-16 let)
Sezona
sezona 2024
Řada
Nexus
ean13
688698667424

Podukty ze stejné kategorie