• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Hokejka Bauer NEXUS Performance JR 50 je speciálně navržená pro malé hráče, kteří i přes svůj útlý věk chtějí udělat na ledě dojem. 

Více informací
Strana:
Zahnutí čepele:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 5 a více
2 799 Kč
2 519 Kč
S DPH
2 082 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 2 519 Kč

Hokejka Bauer NEXUS Performance JR 50 je speciálně navržená pro malé hráče, kteří i přes svůj útlý věk chtějí udělat na ledě dojem. Tato hokejová hůl disponuje střední kick point konstrukcí – tedy bodem ohybu ve střední části shaftu – a profi technologiemi a materiály. Je přímo stvořená pro věkem sice mladé, ale již cílevědomé hráče, kteří touží po kariéře profesionálního hokejisty.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Launch Flex – konstrukce shaftu, která umožňuje konzistentní propružení, a tím pádem i lépe kontrolované střely, se stane nedocenitelnou podporou při rozvoji střeleckých dovedností každého talentu.
  • Uhlíkové 15K vlákno poskytne nejen profesionální pocit, ale nabídne i lepší procítění při úchopu hokejky a její celkově skvělou vyváženost. 
  • Možnosti flexu – a celá spousta možností, jak efektivně zlepšovat práci s hokejkou již od nejmladšího věku. Hokejka je dostupná ve flexech 50, 40, 30 a 20. Každý flex má navíc svou originální a nezaměnitelnou grafiku.
  • Délka: 137 cm

 

Juniorskou hokejku Bauer NEXUS Performance ocení každý malý talent. Díky pokročilým vlastnostem hole může začínající hokejista účinně pracovat jak na své střelecké technice, tak na vedení puku po ledové ploše. Hráči nepochybně ocení i různé flexy a rozmanité grafiky. Co si budeme povídat: malí kluci jsou „na vizuál“ zaměření a je pro ně důležité, aby hokejka neměla jen skvělé vlastnosti, ale také aby se líbila — jim i ostatním.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2024
Řada
Nexus
ean13
688698667769

Podukty ze stejné kategorie