• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Brusle Bauer Supreme M50 YTH jsou určeny pro všechny malé hráče, kteří už jisté zkušenosti na ledě mají a podle toho, co na něm předvádějí, je již nyní jasné, že v nich dřímá talent, který je tř... Více informací

Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč
Skladem 3ks
6 399 Kč
5 759 Kč
S DPH
4 760 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 5 759 Kč

Brusle Bauer Supreme M50 YTH jsou určeny pro všechny malé hráče, kteří už jisté zkušenosti na ledě mají a podle toho, co na něm předvádějí, je již nyní jasné, že v nich dřímá talent, který je třeba rozvíjet. Proto v Bauer do těchto bruslí napasoval celou řadu osvědčených technologií určených pro profesionální hráče — ať si mladý talent již od útlého věku zvyká jen na to nejlepší.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Měkčí konstrukce boty z materiálu Fiber Comp v kombinaci s materiály Ampflex usnadňují ohýbání boty vpředu a umožňuje širší rozsah pohybů — což navíc podporuje techniku silového bruslení elitních mladých hráčů.
  • Klasický plstěný jazyk přináší komfort, který hráči ocení po celou sezónu.
  • Lock-Fit Pro vložka zajistí, aby brusle dokonale padly. Horní vrstva je vyrobena z měkkého, plyšového a přiléhavého materiálu. Spodní část z gripového materiálu zase udržuje chodidlo pevně na místě a noha tak bude pevně zafixována při každém odrazu.
  • Holder Youth Lightspeed je více než desetiletou stálicí, navíc v designu Tuuk je osazen nožem Super Stainless.

 

Vynikající hokejové brusle pro děti

Dětské brusle Bauer Supreme M50 YTH optimalizují energii, kontrolu a agilitu na ledě každého mladého hráče. Pokud víte, že máte doma skutečný hokejový diamant a chcete ho co nejlépe obrousit, tak se bez kvalitního vybavení zkrátka neobejdete. A přesně tyhle brusle jsou ty, které si každý talent skutečně zaslouží.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Youth (4-9 let)
Sezona
sezona 2024
Řada
Supreme
ean13
688698661064

Podukty ze stejné kategorie