• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Špičkový výkon za špičkovou cenu, to jsou brusle Bauer Supreme M40 Youth, určené a speciálně navržené pro mladší hráče, kteří postupně rozvíjejí své bruslařské dovednosti.

Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč
Skladem 5ks
4 399 Kč
3 959 Kč
S DPH
3 272 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 3 959 Kč

Špičkový výkon za špičkovou cenu, to jsou brusle Bauer Supreme M40 Youth, určené a speciálně navržené pro mladší hráče, kteří postupně rozvíjejí své bruslařské dovednosti. Díky speciálním technologiím, lehkým materiálům a maximálnímu pohodlí si je každý mladší hráč zamiluje, což je ostatně jeden z předpokladů, aby ho hokej již od útlého věku opravdu bavil.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Měkký skelet brusle z Fiber kompozitu umožňuje snadné odrazy a dodává volnost při každém kroku. Díky tomu brusle pomáhají mladším hráčům se zdokonalováním jejich bruslařských schopností.
  • Speciální systém šněrování Motionflex Max pro malé hokejisty zvyšuje rozsah předního ohybu boty a nabízí větší pohodlí. Snadné ohýbání rovněž u mladších hráčů, kteří stále rozvíjejí svůj krok, pomáhá podporovat správnou techniku bruslení.
  • Přímo pro děti navržený jazyk Youth Pro je komfortní a pomáhá bruslařům cítit se na ledě jistě a pohodlně.

 

Brusle Bauer Supreme M40 Youth potěší každého malého hráče, který chce rozvíjet svůj hokejový talent a bruslařské dovednosti. Tyto brusle byly vyvinuty a vyrobeny přesně tak, aby se mladší hráči cítili na ledě pohodlně a bruslení je bavilo. Když navíc zohledníte i příznivou cenu, zjistíte, že jsou tyto brusle ve své kategorii prakticky bezkonkurenční.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Youth (4-9 let)
Sezona
sezona 2024
Řada
Supreme
ean13
688698661453

Podukty ze stejné kategorie