• Doprava zdarma
  • Výprodej
  • - 30 %
Sleva 30 %
Vlajková loď značky Bauer mezi seniorskými bruslemi, to je model Vapor 2XPRO. Design bruslí a technologický postup výroby vychází ze systému DYNAFLEX ULTIMATE PERFORMACE. Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč

Vyberte jeden ze tří profilů (Jak vybrat ideální profil?). Upozorňujeme, že tato služba může prodloužit termín doručení až o týden. V ceně profilování je zahrnuto i broušení.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za profilování.

650 Kč
Poslední kus skladem
21 999 Kč
15 388 Kč
S DPH
12 717 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 15 388 Kč

Vlajková loď značky Bauer mezi seniorskými bruslemi, to je model Vapor 2XPRO.

Design bruslí a technologický postup výroby vychází ze systému DYNAFLEX ULTIMATE PERFORMACE.

Novinkou je asymetrická špička, která byla navržena na základě údajů z více jak 25 000 scanů chodidla na scanerech 3D SKATE LAB, za účelem vylepšit každý tvůj odraz.

Integrovaný systém šněrování z vstřikovaného plastu je oporou nohy, díky které budete cítit větší kontrolu nad bruslemi a tedy i nad svým pohybem na ledě.

Asymetrický design skeletu má za cíl zvýšit hráčovu rychlost a výbušnost. Samotný skelet brusle je vyroben z 3D tvarovaného CURV® kompozitu, který poskytuje bezkonkurenční oporu v oblasti kotníků a paty a společně s jazykem RECOIL PRO, jenž má dvojitou ochranu nártu, tvoří výkonný celek, který pomáhá hráči získat z každého odrazu co nejvyšší rychlost a maximální akceleraci.

V oblasti hran brusle u kotníku je ověřené komfortní polstrování COMFORT EDGE.

Zcela nové je i polstrovaní v oblasti kotníku AEROFOAM PRO, které díky svým prémiovým vlastnostem v tepelné tvarovatelnosti dokonale sedne na tvoji nohu, čímž podpoří komfort tím, že dokonale obepne tvoji nohu a přizpůsobí se jejímu tvaru.

Samotná výstelka brusle je potažena rychleschnoucím materiálem s vytepávanými protiskluzovými částmi, které drží nohu v brusli a brání nežádoucímu pohybu, taktéž jako vložka, na které jsou k tomuto účelu speciální protiskluzové gripy.

Brusle jsou osazeny holderem TUUK LIGHT SPEED EDGE, díky kterému vyměníte nůž doslova během jednoho střídaní a zůstanete tak pořád ve hře. Nože LS5 díky měkčímu jádru poskytují ostřejší hrany, což pocítíte při obloucích.

Podrážka brusle je vyrobena z ultralehkého kompozitu s ventilačními otvory.

Brusle je možné tepelně tvarovat v certifikovaných troubách Bauer.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Výprodej
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2019
Řada
Vapor
ean13
688698365221

Podukty ze stejné kategorie