• Doprava zdarma
  • - 10 %
Sleva 10%
Brusle Bauer Supreme M3 v seniorské variantě, které nabízíme i pro kategorii Intermediate. Tento model z oblíbené řady Supreme je určený výkonnostním hokejistům, očekávajícím od bruslí rychlost, sp... Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč

Vyberte jeden ze tří profilů (Jak vybrat ideální profil?). Upozorňujeme, že tato služba může prodloužit termín doručení až o týden. V ceně profilování je zahrnuto i broušení.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za profilování.

650 Kč
Skladem 2ks
8 899 Kč
8 009 Kč
S DPH
6 619 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 7 118 Kč

Brusle Bauer Supreme M3 v seniorské variantě, které nabízíme i pro kategorii Intermediate. Tento model z oblíbené řady Supreme je určený výkonnostním hokejistům, očekávajícím od bruslí rychlost, spolehlivost i stabilitu. Udělají vám radost, pokud hledáte ideální poměr mezi cenou a výkonem.

Jednou z hlavních předností tohoto modelu je skelet z kompozitu Digi Comp, který výrazně napomáhá snížení hmotnosti brusle – díky tomu budete na ledě rychlejší a můžete se spolehnout na výbušnější rozjezdy z místa. Bruslemi Supreme M3 se navíc rádi pochlubíte spoluhráčům, protože mají nádherný design.

O vaše pohodlí se postará měkká a sublimovaná výstelka pro maximální komfort. Spolehlivý Holder LS Edge vám navíc umožní extra rychlou výměnu nožů, což je ideální pro hráče, kteří si potrpí na profilování. Jestli potřebujete propracované brusle s exkluzivním designem a špičkovým komfortem, model Supreme M3 vás nezklame.

Parametry

Značka
Bauer
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2022
Řada
Supreme
ean13
688698542608

Podukty ze stejné kategorie