• Doprava zdarma
  • - 20 %
Sleva 20 %

Brusle CCM Tacks AS 580 jsou výkonnostním modelem pro poloprofesionální hokejisty. Moderní silový bruslař potřebuje kvalitní, lehké a odolné one-piece brusle z lehkého kompozitu.

Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč

Vyberte jeden ze tří profilů (Jak vybrat ideální profil?). Upozorňujeme, že tato služba může prodloužit termín doručení až o týden. V ceně profilování je zahrnuto i broušení.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za profilování.

650 Kč
Poslední kus skladem
11 599 Kč
9 278 Kč
S DPH
7 668 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 9 278 Kč

Brusle CCM Tacks AS 580 jsou výkonnostním modelem pro poloprofesionální hokejisty.

Moderní silový bruslař potřebuje kvalitní, lehké a odolné one-piece brusle z lehkého kompozitu. Těmi přesně brusle CCM Tacks AS-580 jsou. Brusle poskytují přímý přenos energie a dokonalé soužití nohy a brusle. Vnitřní stélka z mikrovlákna s vysokou odolností proti opotřebení poskytuje zároveň vysoký komfort a trvanlivost. Vycpávky z více hustotní pěny s povrchovou úpravou Seamless Comfort.

Vysoce výkonný materiál odvádějící vlhkost udržuje nohy v suchu a brusle lehké, s vynikající ochranou proti zápachu, opotřebení a odření. Brusle se anatomicky obepne kolem chodidla pro přizpůsobení a maximální pohodlí. Vyměnitelné asymetrické jazyky se zesílenou vrstvou pro zvýšení pohodlí a komfortu.

Holder Speedblade XS s funkcí rychlé výměny nože. Nůž XS Stainless pro dlouhotrvající ostří hrany.

Index tuhosti brusle: 170.

Brusle jsou tepelně tvarovatelné.

Parametry

Značka
CCM
Věková skupina
Intermediate (11-16 let)
Sezona
sezona 2022
Řada
Tacks

Podukty ze stejné kategorie