• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %

Profesionální hokejová přilba pro špičkové hráče – to je helma Bauer RE-AKT 155. Nabídne vám nejmodernější technologie pro vaše bezpečí, nevídané pohodlí a hlavně — perfektně vám padne na hlavu.... Více informací

Barva:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 4ks
6 599 Kč
5 939 Kč
S DPH
4 908 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 5 939 Kč

Profesionální hokejová přilba pro špičkové hráče – to je helma Bauer RE-AKT 155. Nabídne vám nejmodernější technologie pro vaše bezpečí, nevídané pohodlí a hlavně — perfektně vám padne na hlavu. To vše zabalené do klasického, profesionálního designu. S touhle helmou se neprohrává!

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Začneme už zmíněným nevídaným pohodlím: helma sedí na hlavě hráče o něco hlouběji, což umožňuje lepší obepnutí a efektivnější krytí uší. Dále jsme přidali pružinový vypolstrovaný chránič zátylku, který zvyšuje pohodlí a stabilitu helmy na hlavě. K celkově vyššímu stupni komfortu přispějí i širší kanálky pro proudění většího množství vzduchu.
  • O zlepšení výkonu helmy  – a vyšší bezpečí vaší hlavy – se postará AV FORM podložka. Ta je vyrobena z pěnového materiálu DEFENSE CLOUD TECH FOAM, který funguje jako měkký polštář pohlcující nárazy v první linii. Tento pěnový polštář je pak ještě namontován na platformě, která umožňuje rotační pohyb a které říkáme právě AV FORM. Řečeno jinak: pokud inkasujete úder do přilby, zmíněná platforma zapruží a přenese na vaši hlavu mnohem méně energie, než tomu bývá u klasických helem. Rány do hlavy tak pro vás budou mnohem, ale mnohem méně bolestivé.
  • Free Form Adjustment vám umožní nastavit si délku a šířku skořepiny dle libosti. Helmu si snadno přizpůsobíte své hlavě na míru.
  • Možnost zakoupení v Combi balení společně s mřížkou – tu ocení především hráči na mládežnickém stupni, kteří si pro svůj rozvoj vybírají už od počátku kariéry jen tu nejlepší výstroj.
  • Skvělý vzhled helmy díky tradičnímu designu. Tento střih nosí aktuálně na 175 hráčů NHL, což z něj činí nejoblíbenější design v celé „Národní hokejové“. 

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Sezona
sezona 2024
ean13
688698659054

Podukty ze stejné kategorie