• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Hokejové kalhoty CCM Tacks XF JR jsou určeny pro výkonnostní hokej. Kalhoty tě nenechají ve štychu v soubojích a jejich velmi kvalitní ochranu využiješ také jako nadšený hobík, který chodí na le... Více informací

Barva:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 4ks
4 239 Kč
3 815 Kč
S DPH
3 153 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 3 815 Kč

Hokejové kalhoty CCM Tacks XF JR jsou určeny pro výkonnostní hokej. Kalhoty tě nenechají ve štychu v soubojích a jejich velmi kvalitní ochranu využiješ také jako nadšený hobík, který chodí na led několikrát týdně.

 

Klíčové vlastnosti

  • Stupeň ochrany hokejových kalhot CCM Tacks XF Black je zvýšený. Kalhoty už tě podrží nejen při pádech, ale i nárazech u hrazení nebo při nastřelení pukem.
  • Pohodlí na prvním místě: Hokejové kalhoty CCM Tacks XF Black mají anatomický střih. Anatomický střih by měl být především pohodlný, proto je v oblasti boků a dolní části stehen přirozeně tvarovaný a vychutnáš si více volnosti při bruslení.
  • Dvojí jistota při zapínání: Hokejové kalhoty CCM Tacks XF Black se zapínají tkaničkami a přezkou. Díky tomu máš dvojité zabezpečení, aby ti kalhoty nespadly a správně držely i v případě rozvázání tkaniček.
  • Rozepínání nohavic: U kalhot CCM Tacks XF Black můžeš rozepínat nohavice. Tím docílíš toho, že se ti bude buď pohodlně bruslit, nebo ti rozepnutí pomůže při oblékání a svlékání výstroje v šatně.

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Novinka
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2024
Řada
Tacks
ean13
191520819248

Podukty ze stejné kategorie