• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Hokejové kalhoty CCM Tacks XF PRO JR jsou určeny malé začínající hráče, kterým rodiče chtějí dopřát to nejlepší. Maximální ochrana a pohodlí.

Více informací
Barva:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 3ks
4 599 Kč
4 139 Kč
S DPH
3 421 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 4 139 Kč

Hokejové kalhoty CCM Tacks XF PRO JR jsou určeny pro mladé hráče, kteří si chtějí dopřát to nejlepší. Pokud chodíš do soubojů ve velké intenzitě a na ledě jsi několikrát týdně, nejlepší možnou ochranu dolních končetin oceníš. Užiješ si nejen profesionálních technologií pro větší efektivitu tlumení nárazů, ale také zaměřených na tvé pohodlí.

 

Klíčové vlastnosti

  • Stupeň ochrany hokejových kalhot CCM Tacks XF PRO Red je vysoký. Profesionální hokejové kalhoty jsou perfektní volbou pro hráče na nejvyšší úrovni. Kalhoty tě ochrání nejen u lehkých střetů, ale také při tvrdých srážkách, kdy tě soupeř nemilosrdně dohraje u mantinelu nebo tě nastřelí puk v rychlosti přes 100 km/h.
  • Pohodlí na prvním místě: Hokejové kalhoty CCM Tacks XF PRO Red mají anatomický střih. Anatomický střih by měl být především pohodlný, proto je v oblasti boků a dolní části stehen přirozeně tvarovaný a vychutnáš si více volnosti při bruslení.
  • Dvojí jistota při zapínání: Hokejové kalhoty CCM Tacks XF PRO Red se zapínají tkaničkami a přezkou. Díky tomu máš dvojité zabezpečení, aby ti kalhoty nespadly a správně držely i v případě rozvázání tkaniček.
  • Rozepínání nohavic: U kalhot CCM Tacks XF PRO Red můžeš rozepínat nohavice. Tím docílíš toho, že se ti bude buď pohodlně bruslit, nebo ti rozepnutí pomůže při oblékání a svlékání výstroje v šatně.

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Novinka
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2024
Řada
Tacks
ean13
191520831899

Podukty ze stejné kategorie