• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Klasický vzhled a spolehlivá ochrana – to je přesně to, co byste měli čekat od juniorských hokejových kalhot Bauer HP ELITE JR. Kalhoty vás navíc v žádném případě nebudou omezovat při pohybu na ... Více informací

Barva:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 4ks
2 999 Kč
2 699 Kč
S DPH
2 231 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 2 699 Kč

Klasický vzhled a spolehlivá ochrana – to je přesně to, co byste měli čekat od hokejových kalhot Bauer HP ELITE. Kalhoty vás navíc v žádném případě nebudou omezovat při pohybu na ledové ploše. Pokud tedy hledáte vysoký stupeň ochrany a zároveň jste nekompromisní vůči sebemenším omezením pohybu, jsou tyto kalhoty přesně pro vás.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Efektivní ochrana spodní části vašich zad díky integrovanému chrániči páteře vás určitě potěší a zároveň dodá vašemu podvědomí potřebný pocit bezpečí. A to i díky implementovaným vložkám z vysoce husté pěny, jež jsou umístěné po celé délce páteře (a kalhot).
  • Použitý materiál pro výrobu těchto kalhot se jmenuje NYLON 840 D. Nylonová, voděodolná vlákna úspěšně odolávají opotřebení a poškození i během nejdivočejších herních situací, takže vám tyto kalhoty vydrží déle než kalhoty utkané z klasických materiálů.
  • Chrániče z HD pěny v oblasti boků vám účinně ochrání ty části těla, jež jsou na nárazy puku či údery od soupeřů náchylné.

 

Kalhoty Bauer HP ELITE si jednoduše zamilujete. Použité materiály, implementované chrániče, vysoká míra ochrany a nulové omezení při pohybu na ledové ploše vás nadchnou. A když navíc přihodíte jejich báječný, klasický střih... Takže jestli hledáte spolehlivé hokejové kalhoty, argumentů pro výběr právě tohoto modelu je – jak jste se sami mohli přesvědčit – spousta.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2024
ean13
688698657357

Podukty ze stejné kategorie