• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Juniorské hokejové kalhoty Bauer HP PERFORMANCE JR MTO jsou ideální pro všechny hobby a poloprofesionální hráče, kteří se na led dostanou 2-3x týdně a zároveň hledají vyšší řadu výstroje, než je... Více informací

Barva:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 5ks
2 599 Kč
2 339 Kč
S DPH
1 933 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 2 339 Kč

Buďte na ledě patřičně chráněni a zároveň zůstaňte maximálně pohybliví! Kalhoty Bauer HP PERFORMANCE jsou ideální pro všechny hobby a poloprofesionální hráče, kteří se na led dostanou 2-3x týdně a zároveň hledají vyšší řadu výstroje, než je u kalhot řada Bauer X. Že se v této charakteristice poznáváte? V tom případě vás určitě budou zajímat i jednotlivé vlastnosti a funkce těchto kalhot.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Integrovaný chránič páteře disponující vložkami z vysoce husté pěny se účinně postará o bezpečí spodní části vašich zad.
  • Podešev z NYLONU 840 D zajistí, aby vám tyto kalhoty vydržely co nejdéle – a ani sebeintenzivnější akce a mlýnice v brankoviště jim život nezkrátí. Nylonová vlákna jsou navíc voděodolná, takže další plus pro vás.
  • Kalhoty můžete díky prodlouženému střihu klidně ještě o něco protáhnout, přibližně o 2 a půl centimetru.

 

Kalhoty na hokej pro vytížené hráče

Kalhoty Bauer HP Performance jsou ideální pro hráče, kteří hrají či trénují na ledě s železnou pravidelností. Pokud se tedy na zimáku objevujete relativně často, už se nemůžete spoléhat jen na klasické kalhoty vyrobené z konvenčních materiálů — potřebujete zkrátka kalhoty vyšší třídy.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2024

Podukty ze stejné kategorie