• Doprava zdarma
  • Výprodej
  • - 30 %
Sleva 30 %

Betony Bauer Vapor 3X INT pro kategorii Intermediate, které jsou tím nejlepším modelem od Baueru, který můžete brankáři ve věku 13-16 let pořídit.

Více informací
Barva:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Poslední kus skladem
24 599 Kč
17 218 Kč
S DPH
14 230 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 17 218 Kč

Betony Bauer Vapor 3X pro kategorii Intermediate, které jsou tím nejlepším modelem od Baueru, který můžete brankáři ve věku 13-16 let pořídit. Najdete na nich spoustu technologických vylepšení, ale zároveň nepatří do nejdražší kategorie betonů od Baueru, takže se skvěle hodí poloprofesionálům a hobby brankářům. V poměru cena/výkon se řadí k naprosté elitě.

Jednou z hlavních předností tohoto modelu je zcela nový kolenní chránič Stabiliflex, který ve srovnání s chráničem Stabilislide poskytuje o 25 % větší flexibilitu a je o 30 % lehčí. S betony Vapor 3X se budete moci spolehnout i na jistotu v pohybech napříč brankovištěm. Balanční polštář v lýtkovém chrániči a systém zapínání Tune Fit 2.0 se postarají o to, aby vám beton během slidování dokonale seděl na noze.

Vaši stabilitu během zápasů i tréninků pak podpoří již zmíněná destička Balance Plate. Jde o polštářek v lýtkovém chrániči, který významně pomáhá s rovnováhou a s pokrytím ledu při slidování.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Výprodej
Věková skupina
Intermediate (11-16 let)
Sezona
sezona 2021
Řada
Vapor

Podukty ze stejné kategorie