• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Seniorské brankářské brusle Bauer GSX SR oceníte, pokud jste rekreační hráč, ale i tak máte při shánění výbavy jisté nároky. Pokud do této škatulky pasujete, budete z těchto bruslí nadšeni.

Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč
Skladem 3ks
6 999 Kč
6 299 Kč
S DPH
5 206 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 6 299 Kč

Ideální brankářské brusle pro rekreační dospělé hráče – to jsou brusle BAUER GSX v seniorní velikosti. Jedná se o gólmanské brusle tradičního střihu (a skeletu), oproti profesionálním bruslím jsou měkčí a hlubší. Jsou tak ideální pro brankáře, kteří sice nejsou profi, ale i tak si chtějí zdokonalit svůj styl a podržet svůj tým parádními zákroky.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Skelet brusle STANCEFLEX disponuje flexibilitou pro postoj směrem vpřed. Měkká výstelka vám zase zajistí komfort a obratnost v brankovišti.
  • Lehká TPU podrážka znamená celkově nižší váhu bruslí. To oceníte při každém pohybu a při každém zákroku v brance.
  • Charakteristický VERTEXX Edge Holder podporuje preferovaný úhel náklonu a útočný úhel pro zákroky brankáře. Výhodou tohoto holderu dále je systém pro rychlou výměnu nože. Ten tak můžete snadno a rychle vyměnit v kabině během pauzy mezi třetinami. 
  • A když jsme teď zmínili ten nůž... Tak tyto brusle disponují LS1G Runnerem: jedná se o lehký, ale zároveň silný nůž, takže vydrží každou střelu pukem či jakýkoliv náraz runneru o brankovou konstrukci.

 

Brankářské brusle pro nadšené gólmany

Brusle Bauer GSX oceníte, pokud jste seniorský, rekreační hráč, ale i tak máte při shánění výbavy jisté nároky. Pokud do této škatulky pasujete, budete z těchto bruslí nadšeni. Dopřejí vám nejen skvělý a komfortní pocit na ledě, ale i díky celkové lehkosti bruslí budete v brankovišti lehký jako vánek, rychlý jako vítr a skvělými zákroky tak budete tak budete přivádět soupeřovy útočníky k zoufalství.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2024
ean13
688698655117

Podukty ze stejné kategorie