• Doprava zdarma
  • Výprodej
  • - 30 %
Sleva 30 %
BRANKÁŘSKÉ BRUSLE TACKS 9080 TECHNOLOGIE 3D LASTED: Ergonomická bota tvarovaná s vysokou přesností dodává hráči pocit výjimečné opory. MATERIÁL, KOMPOZIT ROCKETFRAME: Odlehčený kompozitní materiál ... Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč
Poslední kus skladem
14 490 Kč
10 148 Kč
S DPH
8 387 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 10 148 Kč

BRANKÁŘSKÉ BRUSLE TACKS 9080 TECHNOLOGIE 3D LASTED: Ergonomická bota tvarovaná s vysokou přesností dodává hráči pocit výjimečné opory. MATERIÁL, KOMPOZIT ROCKETFRAME: Odlehčený kompozitní materiál NHL kalibru. JÁDRO, TUHOST SPEEDCORE 2: Odlehčené, pevné a zároveň tepelně tvarovatelné jádro pro excelentní výkon. ASYMETRICKY TVAROVANÝ FLEXI LÍMEC: Je vytvarovaný tak, aby brankáři umožnil hlubší ohyb a zároveň extrémně rychlý přesun do obranného postavení. TVAROVANÝ JAZYK TRITECH FLEX S PĚNOVOU OCHRANOU PROTI ZAŘEZÁVÁNÍ: Vylepšená ochrana, pohodlí i pohyb směrem dopředu. VÝPLŇ S RYCHLESCHNOUCÍ TECHNOLOGIÍ TOTALDRI PRO A ODĚRUVZDORNÝM VYZTUŽENÍM DURAZONE: Vysoce funkční materiál odvádějící vlhkost udržuje nohu v suchu a zároveň odlehčuje brusli. PODEŠEV, KONKÁVNÍ VYZTUŽENÝ TPU: Pevná a odolná pro vylepšený přenos energie. STÉLKA, ANATOMICKY TVAROVATELNÁ: Poskytuje pohodlí a oporu. PROFILOVANÝ DRŽÁK ATTACK: Extra lehký držák s nízkou obrubou a silně vyztuženou špičkou i zónou nože pro účinnou ochranu brankáře i brusle. NŮŽ, PROLITE G BLACK: Vysoce výkonný nůž se speciální oxidovou úpravou pro delší životnost ostří a větší odolnost vůči korozi.

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Výprodej
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2018
ean13
888600650586

Podukty ze stejné kategorie