• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Pořádná, dětská brankářská vesta Bauer Prodigy je přesně to, co malého brankáře nejen ochrání, ale dodá mu také požadovanou mohutnost, díky které se bude při svých začátcích cítit na ledě sebevě... Více informací

Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 3ks
3 799 Kč
3 419 Kč
S DPH
2 826 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 3 419 Kč

Pořádná, dětská brankářská vesta Bauer Prodigy je přesně to, co malého brankáře nejen ochrání, ale dodá mu také požadovanou mohutnost, díky které se bude při svých začátcích cítit na ledě sebevědoměji. Díky lehké konstrukci navíc nebude mladý brankář nijak omezován v pohyblivosti. Ramenní plováky inspirované řadou SUPREME a vylepšená ochrana hrudního koše jsou již jen pomyslnými třešničkami na dortu.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Dvouvrstvé břišní chrániče komplexně zabezpečí střed těla před střelami, osekáváním holí i nemotornými soupeři, kteří se svalí do brankoviště.
  • Díky nastavitelnému límci a rukávům si malý brankář může vestu snadno uvázat tak, aby mu dokonale padla.
  • Ramenní plováky inspirované řadou Supreme s přidanými ochrannými prvky v oblasti ramen navíc gólmanovi pomohou zabrat co nejvíce místa v brankovišti, aniž by tím nějak utrpěla jeho pohyblivost.
  • Tlustá polstrovaná vložka dodá začínajícímu brankáři pocit pohodlí, bezpečí a jistoty, takže může podávat sebevědomější výkony. Vložka navíc neposkytuje jen pouhý pocit bezpečí, ale tělo malého gólmana skutečně a účinně chrání.
  • Tvarované pěnové rukávy chrání předloktí a horní části paže před střelami i kontakty s protihráči.

 

Dětská brankářská vesta Bauer Prodigy spolehlivě ochrání každého začínajícího gólmana. Všechny ochranné prvky jsou navíc pohodlné a pomáhají hráči nabýt na fyzickém objemu, takže mu dodají i nezbytné sebevědomí. Tuhle vestu nebude chtít žádný kluk sundat!

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Youth (4-9 let)
Sezona
sezona 2024
ean13
688698645583

Podukty ze stejné kategorie