• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Juniorské holenní chrániče CCM Tacks XF 80 JR jsou určeny výkonnostní hokej. Od těchto chráničů už dostaneš velmi kvalitní ochranu holení, lýtka i kolene.

Více informací
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 5 a více
2 939 Kč
2 645 Kč
S DPH
2 186 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 2 645 Kč

Juniorské holenní chrániče CCM Tacks XF 80 JR jsou určeny výkonnostní hokej. Od těchto chráničů už dostaneš velmi kvalitní ochranu holení, lýtka i kolene. Nemusíš se tak bát případných střetů a rozhodně je využiješ i jako nadšený hobík, který chodí na led několikrát týdně.

Pokud jsi na ledě takhle často, dostává vnitřní stélka hodně zabrat. U chráničů této úrovně proto najdeš větrací otvory, které pomáhají při větrání a nezvyšují jen tvoje pohodlí, ale prodlužují i životnost holení.

 

Klíčové vlastnosti

  • Stupeň ochrany je zvýšený. Pokud se tedy dostáváš ve hře pod tlak a obránci tě nešetří, potřebuješ lepší ochranu nejen holení a lýtek, ale především kolenou. Takže zpevni tělo, čekej náraz a ze souboje vyvázneš bez zranění.
  • Holeně mají anatomický střih. Anatomický střih by měl být především pohodlný, proto je v oblasti kolene i holeně přirozeně tvarovaný a bude ti svědčit, pokud máš ve výstroji rád více volnosti.
  • Holeně mají vyjímatelnou výstelku. Díky tomu chrániče lépe a rychleji schnou.

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Novinka
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2024
Řada
Tacks
ean13
191520818814

Podukty ze stejné kategorie