• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Juniorské holenní chrániče CCM Tacks XF PRO JR jsou určeny pro profesionální hokejisty a všechny hráče, kteří si chtějí dopřát to nejlepší. 

Více informací
Skladem 5 a více
3 999 Kč
3 599 Kč
S DPH
2 974 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 3 599 Kč

Juniorské holenní chrániče CCM Tacks XF PRO JR jsou určeny pro profesionální hokejisty a všechny hráče, kteří si chtějí dopřát to nejlepší. Nabízí naprostou ochranu holeně i kolenou při hokeji ve vysoké intenzitě. Do soubojů tak můžeš chodit naplno bez strachu ze zranění.

Pokud jsi na ledě takhle často, dostává vnitřní stélka hodně zabrat. U chráničů této úrovně proto najdeš větrací otvory, které pomáhají při větrání a nezvyšují jen tvoje pohodlí, ale prodlužují i životnost holení.

 

Klíčové vlastnosti

  • Stupeň ochrany je vysoký. Profesionální chrániče holení, lýtek a kolenou jsou perfektní volbou pro hráče na nejvyšší úrovni. Jestli hraješ ve vysoké intenzitě a střety s protihráči jsou tvrdé, potřebuješ maximální ochranu, aby tvoje zdraví vydrželo vcelku.
  • Chránič si poradí i při tvrdém nárazu zásluhou technologie D3O, která dokáže reagovat na různou intenzitu nárazu. Měkká výstelka rozloží energii a pevnější části absorbují silnější otřesy. Pěna zůstává měkká a poddajná, při nárazu ale tuhne a omezuje riziko zranění.
  • Holeně mají anatomický střih. Anatomický střih by měl být především pohodlný, proto je v oblasti kolene i holeně přirozeně tvarovaný a bude ti svědčit, pokud máš ve výstroji rád více volnosti.
  • Holeně mají vyjímatelnou výstelku. Díky tomu chrániče lépe a rychleji schnou.

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Novinka
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2024
Řada
Tacks
ean13
191520818661

Podukty ze stejné kategorie