• - 10 %
Sleva 10%

Chrániče holení Vapor 3X SR jsou určené soutěžním hráčům, kteří chodí na led jen několikrát týdně a hledají ideální vyvážení mezi ochranou, komfortem a pohyblivostí.

Více informací
Skladem 2ks
2 799 Kč
2 519 Kč
S DPH
2 082 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 2 519 Kč

Chrániče holení Vapor 3X jsou určené soutěžním hráčům, kteří chodí na led jen několikrát týdně a hledají ideální vyvážení mezi ochranou, komfortem a pohyblivostí.

Tyto holeně charakterizuje tvarovaná výstelka Deep Fitting EDL s ochranou X-Lite. Ta výborně kopíruje nohu hráče a jakékoliv pohyby v holeni jsou tedy maximálně přirozené. Chránič navíc bude celou dobu držet přesně tam, kam jej umístíte, a to díky speciálním upínacím páskům – můžete tak bez obav podávat nejlepší výkony. Vaše bezpečí si vezme na starost boční chránič lýtka pro ochranu před sekáním a tvrdými střelami. Protože jsou holeně Vapor 3X moderní, mají také podšívku THERMOMAX pro odvod veškerého potu i zápachu.

Tento model holení vás potěší i působivým designem, který na první pohled připomíná výstroj pro elitní hráče. Zcela speciální design pak dostala juniorská varianta.

Parametry

Značka
Bauer
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2022
Řada
Vapor
ean13
688698538151

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Podukty ze stejné kategorie