• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Dámské chrániče loktů CCM JETSPEED FTW SR kombinují jedinečný komfort a vysokou úroveň ochrany se zúženým ergonomickým designem a třídílnou hybridní konstrukcí.

Více informací
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 4ks
3 149 Kč
2 834 Kč
S DPH
2 342 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 2 834 Kč

Dámské chrániče loktů CCM JETSPEED FTW SR kombinují jedinečný komfort a vysokou úroveň ochrany se zúženým ergonomickým designem a třídílnou hybridní konstrukcí. Ochrana D3O® Zero s nízkoprofilovou skořepinou JDP je navržena tak, aby se přizpůsobila všem tvarům a morfologiím, a zajišťuje, že chrániče zůstanou na svém místě a účinně odvádějí sílu nárazu mimo kloub.

 

Klíčové vlastnosti

  • Odolná a pohodlná ochrana profesionální úrovně, vyrobena pro ženy v hybridním třídílném designu: Přizpůsobený zúžený střih poskytuje pohodlnou ochranu tam, kde je potřeba, a zároveň umožňuje volný pohyb. Vyrobeno speciálně pro ženy různých tvarů a velikostí, aby bylo zajištěno pohodlí, přiléhavost k tělu a ochrana elitní úrovně bez kompromisů.
  • Anatomický nízkoprofilový chránič předloktí HD: Zúžený a zkrácený ergonomický design umožňuje skvělou pohyblivost s elitní ochranou proti seknutí.
  • Nízkoprofilové chrániče JDP s obnaženým krytem z pěny EVA + D3O® Zero: Profesionální chránič s komfortní podložkou poskytuje hluboké usazení pro lepší ochranu, která zůstává na správném místě, vyztužený polstrováním D3O® Zero, které odvádí sílu nárazu mimo kloub.
  • Pohyblivý vyztužený kloubový biceps: Vysoce pohyblivá ochrana na soutěžní úrovni s hustou sublimovanou podšívkou.
  • Pohodlné upínání: Elastický prodyšný středový zajišťovací popruh + nylonový popruh na předloktí s rozšířenými zapínacími zónami pro optimální polohovatelnost a usazení.

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Novinka
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2024
Řada
Jetspeed
ean13
191520832896

Podukty ze stejné kategorie