• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Hluboké chrániče loktů Bauer Supreme M3 JR dodají pocit bezpečí na ledě každému mladému hráči. A díky použitým technologiím se tyto chrániče postarají i o maximální pohodlí.

Více informací
Skladem 5 a více
1 799 Kč
1 619 Kč
S DPH
1 338 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 1 619 Kč

Hluboké chrániče loktů Bauer Supreme M3 dodají pocit bezpečí na ledě každému mladému hráči. A díky použitým technologiím se tyto chrániče postarají i o maximální pohodlí. Jedná se o ideální volbu pro každého hokejistu, který sice není profík, ale přitom hraje často a odevzdaný výkon na ploše mu není lhostejný.

Propracované chrániče loktů Bauer Supreme M3 zajistí každému malému hráči bezpečí a pohodlí. Navíc ihned upoutají pozornost v kabině svým maskáčovým vzhledem. Jsou ideální volbou pro každého malého hráče, který si chce ale užít také něco z výstroje, v jaké hrají největší hvězdy.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • AMP střih umožňuje díky své hloubce zapadnout na loket jako skládačka, neustále ho pevně drží a chrání, ale přitom mu ponechává volnost a plnou pohyblivost.
  • Ochranu a pohyblivost podpoří i nezávislý chránič loketního kloubu.
  • Výstelka Thermomax+ redukuje pot, takže lokty budou po celý zápas v suchu. K tomu napomáhají také použité vodoodpudivé materiály.
  • Hluboký, segmentovaný střih, který se používá od roku 2021, kryje ruku ještě o 15 milimetrů více a dále než modely vyráběné do té doby. 

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2023
Řada
Supreme
ean13
688698601749

Podukty ze stejné kategorie