• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Hokejové chrániče loktů CCM TACKS XF SR jsou navrženy tak, aby poskytovaly ochranu a pohodlí na elitní úrovni bez kompromisů. 

Více informací
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 5 a více
3 169 Kč
2 852 Kč
S DPH
2 357 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 2 852 Kč

Hokejové chrániče loktů CCM TACKS XF SR jsou navrženy tak, aby poskytovaly ochranu a pohodlí na elitní úrovni bez kompromisů.

Díky maximálnímu pokrytí ASD (Anatomical Shield Design), vstřikovanému chrániči s technologií D3O® Zero a skořepině navržené tak, aby rozptylovala energii nárazu, disponují tyto chrániče vlastnostmi špičkového vybavení, ale se zvýšeným komfortem. Dvouvrstvý systém FLEXMOTION zvyšuje rozsah pohybu a pohodlně stabilizuje loket.

 

Klíčové vlastnosti

  • Maximální pokrytí ASD (Anatomical Shield Design): Navržena tak, aby poskytovala ochranu a pohodlí na špičkové úrovni, a vy jste tak byli připraveni čelit i těm nejtvrdším nárazům.
  • Ochrana proti proříznutí s vložkou D3O® Zero + sublimovaná podšívka: Vstřikovaný chránič předloktí s technologií D3O® Zero nabízí prvotřídní ochranu a pohodlí.
  • Anatomický chránič JDP + komfortní podložka: Chránič lokte JDP navržený tak, aby odváděl sílu nárazu mimo loketní kloub.
  • Dvouvrstvý biceps FLEXMOTION: Náš dvouvrstvý biceps FLEXMOTION udrží váš loket na svém místě a zvýší váš rozsah pohybu.
  • Dvojitý středový popruh ADPTFIT + 360° obepínající popruh na předloktí: Plně nastavitelné krytí díky našemu středovému popruhu ADPTFIT a 360° obepínajícímu popruhu zajišťuje, že váš loket zůstane na svém místě.

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Novinka
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2024
Řada
Tacks
ean13
191520818432

Podukty ze stejné kategorie