• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Juniorské chrániče loktů CCM TACKS XF PRO JR vynikají nastavitelnou konstrukcí, která umožňuje mladým hráčům posunout chránič předloktí nahoru a dolů a přizpůsobit tak krytí na míru. 

Více informací
Skladem 5 a více
3 649 Kč
3 284 Kč
S DPH
2 714 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 3 284 Kč

Juniorské chrániče loktů CCM TACKS XF PRO JR vynikají nastavitelnou konstrukcí, která umožňuje mladým hráčům posunout chránič předloktí nahoru a dolů a přizpůsobit tak krytí na míru.

Tyto chrániče kombinují bezkonkurenční ochranu s konstrukcí FLEXMOTION, která zajišťuje neomezenou pohyblivost. Jsou vybaveny ochranou JDP a komfortní podložkou D3O® Zero, které pohlcují energii nárazu a chrání tak loket. Konstrukce ADPTFIT zajišťuje přiléhavé usazení, které pokrývá celé předloktí, aniž by omezovalo manipulaci s pukem. Navíc 360° obepínající popruhy jsou ideální pro rostoucí bruslaře a poskytují spolehlivé uchycení, které se přizpůsobí jejich potřebám.

 

Klíčové vlastnosti

  • Maximální krytí ASD (Anatomical Shield Design) + dvoudílná konstrukce: Naše dvoudílná konstrukce je navržena tak, aby poskytovala maximální úroveň ochrany a pohodlí, a vy jste tak byli připraveni zvládnout i ty nejhorší nárazy, aniž byste museli obětovat svou pohyblivost.
  • Nastavitelný chránič ADPTFIT vybavený D3O® Zero + sublimovaná vložka: Profesionální vstřikovaný chránič předloktí poskytuje maximální krytí a odolnou ochranu. Konstrukce chrániče ADPTFIT umožňuje přizpůsobit krytí podél předloktí podle vašeho herního stylu. Pohodlné výstelky z pěny EVA nabízejí lepší prodyšnost a pohodlí.
  • Anatomická krytka JDP + komfortní podložka D3O® Zero: Profesionální chránič a nově umístěné D3O® Zero, které lépe podpírají loket a pomáhají odvádět energii nárazu pryč od kloubů.
  • Dvouvrstvý biceps FLEXMOTION + vzduchové kanálky: Náš dvouvrstvý biceps FLEXMOTION udrží váš loket na svém místě a zvýší rozsah pohybu. Prodyšnost je také klíčová, proto jsme přidali vzduchové kanálky, které zvyšují proudění vzduchu během hry.
  • Ochrana ADPTFIT + popruhy s trojitým stahovacím středovým popruhem + 360° obepínající popruh na předloktí: Plně nastavitelné krytí díky naší ochraně ADPTFIT a 360° obepínajícímu pásku zajišťuje, že váš loket zůstane na svém místě.

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Novinka
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2024
Řada
Tacks
ean13
191520818371

Podukty ze stejné kategorie