• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Dětské chrániče loktů Bauer X YTH nabízí vysokou úroveň ochrany a flexibilitu, která absolutně nebrání v jakémkoliv pohybu rukou.

Více informací
Skladem 2ks
799 Kč
719 Kč
S DPH
594 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 719 Kč

Chrániče loktů Bauer X jsou zde od toho, aby ochránily horní končetiny každého hobby hráče. Tyto chrániče skvěle zajistí předloktí před nárazy pukem či osekáváním hokejkou, aniž by hráče nějak zvlášť – co se týče pohyblivosti – omezovaly.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Měkčené předloktí zajistí pružnější flexibilitu při každém pohybu rukou.
  • Díky anatomické konstrukci padne loketní chránič na ruku jako ulitý. Díky tomu chránič skvěle zabezpečí předloktí, aniž by sebeméně omezoval v pohybu. 
  • Rukáv na biceps a pohodlné zapínání jsou jistotou toho, že chrániče na rukou drží a nekomplikovaně se oblékají (a sundávají).

 

Chrániče loktů pro nejmenší

Tyto chrániče loktů jsou ideální pro hráče, kteří hledají spolehlivou ochranu, která na těle sedí jako přibitá – ať už jde o protřelého hobbíka, nebo úplného začátečníka. Výhodou je nejen vysoká úroveň ochrany, ale i fakt, že chrániče jsou flexibilní a absolutně nebrání v jakémkoliv pohybu rukou. V neposlední řadě potěší i cena, která je ve srovnání s profi výstrojí nižší.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Youth (4-9 let)
Sezona
sezona 2024

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Podukty ze stejné kategorie