• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Ortetické vložky BAUER Aetrex® jsou navrženy tak, aby pomáhaly generovat silnější a výkonnější krok odstraněním prázdných prostor v brusli a zvýšenou stabilizací chodidla - čímž zvyšují vaši výk... Více informací

Barva/Velikost:
Poslední kus skladem
1 999 Kč
1 799 Kč
S DPH
1 487 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 1 799 Kč

Chodidlo je složitý systém kostí, vazů a šlach, který vyžaduje vysokou míru flexibility a stability při bruslení. Ortetické vložky BAUER Aetrex® jsou navrženy tak, aby pomáhaly generovat silnější a výkonnější krok odstraněním prázdných prostor v brusli a zvýšenou stabilizací chodidla - čímž zvyšují vaši výkonnost při každém kroku.

S využitím dat a zkušeností z více než 50 milionů skenů chodidel, společnost Aetrex® — lídra v oblasti ortetických vložek, značka Bauer Hockey vyvinula tři specifické vložky pro brusle, které jsou určeny k řešení běžných problémů s chodidly a nepohodlím spojeným s nadměrným tlakem na přední část nohy a nedostatečnou podporou klenby.

  • Fit A je určen pro bruslaře s nízkou až plochou klenbou a vysokou pronací. Tato ortetická vložka obsahuje zadní mediální patní opěrku a podporu podélné klenby, která pomáhá udržet vaše nohy v správné pozici, kontrolovat nadměrnou pronaci a udržovat vaše brusle pohodlné. Pronace je pohyb, při kterém se noha mírně nakloní dovnitř, což je normální část pohybu. Nicméně nadměrná pronace může vést k ortopedickým problémům.
  • Fit B je určen pro bruslaře se středně vysokou klenbou a minimální pronací. Tato ortetická vložka je navržena tak, aby pomáhala tlumit a stabilizovat chodidlo, což zlepšuje výkon při každém kroku.
  • Fit C je určen pro bruslaře s vysokými klenbami a tlakem na přední část nohy. Tato ortetická vložka pomáhá poskytovat úlevu metatarsální kosti, tlumení a podporu klenby potřebnou pro rovnoměrnější rozložení tlaku, abyste se ve svých bruslích cítili skvěle.

Kromě toho každá ortetická vložka do bruslí obsahuje konstrukci z polyuretanu s dvojitou hustotou, vrstvu z paměťové pěny, ventilovanou přední část a grip, aby se noha nepohnula z místa.

Pro zjištění, který Fit je pro vás správný, navštivte naší prodejnu JB SPORT v Dlážděné 3 v Praze 1, kde se pomocí speciálního skeneru Bauer FIT LAB dozvíte přesně to pravé pro vás a vaši hru.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Sezona
Bez sezony

Podukty ze stejné kategorie