• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Elitní hráči vyžadují od svého vybavení perfektní pohyblivost, vynikající ventilaci a špičkovou ochranu a ramenní chrániče CCM TACKS XF PRO SR tato očekávání překonávají.

Více informací
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 4ks
6 999 Kč
6 299 Kč
S DPH
5 206 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 6 299 Kč

Elitní hráči vyžadují od svého vybavení perfektní pohyblivost, vynikající ventilaci a špičkovou ochranu a ramenní chrániče CCM TACKS XF PRO SR tato očekávání překonávají.

Inovativní systém odpružení AER-TEC v oblasti bicepsu vytváří prostor mezi tělem a výstrojí a umožňuje proudění vzduchu, které vás udržuje v chladu. Díky nastavitelným popruhům pro lehkost a přizpůsobení na míru, a díky konstrukci pro bezproblémovou integraci s chrániči loktů, vám ramenní chrániče TACKS XF PRO poskytnou mobilitu a pohodlí potřebné pro špičkový výkon.

 

Klíčové vlastnosti

  • Maximální pokrytí ASD (Anatomical Shield Design) + zvýšená pohyblivost s tvarovanou pěnou ZOTEFOAM: Maximální ochrana díky lisovaným bočním panelům ZOTEFOAM a předním/zadním vzduchovým kanálkům. Tento kus je optimalizován pro ochranu elitních hráčů a poskytuje skvělou ventilaci, která pomáhá ochlazovat tělo po celou dobu hry.
  • Pěnové chrániče Dual Core HD s odkrytými pěnovými kryty + D3O® Zero Shoulder/AC kloub: Vylepšená ochrana na profesionální úrovni, která je díky aktualizované konstrukci D3O® Zero v ramenním a ramenním kloubu dále zdokonalena, aby pomohla absorbovat a rozprostřít nejtvrdší nárazy ze všech úhlů.
  • Vzduchový kanál + nastavitelné popruhy na trup ADPTFIT: Špičková ventilace se vzduchovými kanálky uvnitř vložky a délkově nastavitelnými popruhy na trupu, které usnadňují nalezení ideálního přizpůsobení na míru.
  • HD tvarované pěnové chrániče s velkými větracími otvory + systém odpružení AER-TEC + nastavitelná délka a výška popruhu: Lehký, pohodlný a padnoucí střih na míru s maximální úrovní ochrany a špičkovou ventilací v oblasti bicepsů, která pomáhá udržet tělo v suchu. Vylepšená interakce s loketním chráničem pro lepší pohyblivost.
  • Pohyblivé hybridní kryty hrudní kosti a páteře + D3O® Zero na solar plexus a dolní část páteře: Plovoucí kryt hrudní kosti zajišťuje špičkovou pohyblivost a pohodlí, zatímco lisovaná HD pěna s technologií D3O® Zero v oblasti solaru a dolní části páteře poskytuje maximální ochranu.
  • Podšívka ZOTEFOAM odpuzující pot: Jedinečná konstrukce bez podšívky umožňuje, aby pěna ZOTEFOAM s uzavřenými buňkami plnila svou funkci tím, že neabsorbuje pot, zatímco inovativní vzduchové kanálky v přední a zadní části zajišťují proudění vzduchu na nejvyšší úrovni.
  • Posuvné krytí klíční kosti HD tvarovanou pěnou + nově umístěný systém D3O® Zero v AC kloubu: Nově umístěná technologie D3O® Zero, která rozptyluje energii nárazu mimo klíční kost, vás nyní ochrání před těmi horšími nárazy.
  • Výškově nastavitelné a odnímatelné přední a zadní polštářky: Odnímatelná a nastavitelná dodatečná spodní ochrana nabízí přidané krytí, které chrání a zmenšuje mezery při kombinaci s hokejovými kalhotami.

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Novinka
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2024
Řada
Tacks
ean13
191520818111

Podukty ze stejné kategorie