• - 20 %
Sleva 20 %
KONSTRUKCE: VYLEPŠENÁ POHYBLIVOST S TVAROVANOU PĚNOU ZOTEFOAM® - Maximálně odlehčená konstrukce s pěnovým krytím je optimalizovaná pro ochranu elitních hráčů a chrániče udrží suché a lehké po cel... Více informací
Skladem 3ks
5 549 Kč
4 438 Kč
S DPH
3 668 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 4 438 Kč

KONSTRUKCE: VYLEPŠENÁ POHYBLIVOST S TVAROVANOU PĚNOU ZOTEFOAM® - Maximálně odlehčená konstrukce s pěnovým krytím je optimalizovaná pro ochranu elitních hráčů a chrániče udrží suché a lehké po celou dobu hry. Tvar s nízkým profilem těsně přiléhá k tělu a dovoluje nevídanou volnost pohybu.

VÝLISKY: ULTRA LEHKÉ RAMENNÍ VÝLISKY Z PĚNY U-FOAM - Profesionální ochrana díky neuvěřitelně lehkému a zároveň extrémně odolnému pěnovému jádru z EPP.

TRUP: ODVĚTRANÁ VESTA FLEX MOTION ZE ŠPIČKOVÉHO MATERIÁLU ZOTEFOAM® S ODNÍMATELNÝM CHRÁNIČEM BŘICHA - Vesta se pohybuje s tělem hráče, aby mu poskytovala profesionální úroveň ochrany a přitom zůstala lehká jako vzduch od prvního do posledního střídání. Rozšířený chránič břicha umožňuje přidat krytí tam, kde je ho zapotřebí.

BICEPS: LISOVANÁ PĚNA VYSOKÉ HUSTOTY S MOŽNOSTÍ NASTAVENÍ DÉLKY - Na míru přizpůsobený odlehčený tvar pro mimořádné pohodlí a špičkovou úroveň ochrany.

HRUDNÍ KOST/PÁTEŘ: NOVÝ HYBRIDNÍ ŠTÍT PRO OCHRANU HRUDNÍ KOSTI A PÁTEŘE + KOMFORTNÍ VÝSTELKA KOLEM KRKU - Konstrukce štítu je vyrobena z tvrdého plastu HDPE a PE pěny vysoké hustoty pro odlehčenou ochranu vysokého kalibru.

BEZ VÝPLNĚ SUCHÝ DESIGN - Unikátní design bez výplně umožňuje, aby pěna Zotefoam® s uzavřenou buněčnou strukturou skutečně plnila svou funkci a neabsorbovala pot. Udržuje tělo v suchu a výstroj lehkou, aby hráč mohl předvést to nejlepší.

KLÍČNÍ KOST: POHYBLIVÝ CHRÁNIČ KLÍČNÍ KOSTI S LISOVANOU HD PĚNOU - Spolehlivé krytí klíční kosti, které nezatíží trup.

Parametry

Značka
CCM
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2021
Řada
Jetspeed
ean13
191520282271

Podukty ze stejné kategorie