• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Chrániče ramen Bauer Supreme Mach ochrání horní část těla každého talentovaného hráče více než dokonale. Zároveň jsou ale lehké a neomezují pohyb. 

Více informací
Skladem 5 a více
4 599 Kč
4 139 Kč
S DPH
3 421 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 4 139 Kč

Chrániče ramen Bauer Supreme Mach ochrání horní část těla každého talentovaného hráče více než dokonale. Zároveň jsou ale lehké a neomezují pohyb. 

Juniorské chrániče ramen Bauer Supreme spolehlivě ochrání horní část těla všech mladých hráčů. Zároveň jim ale neuberou nic na komfortu a pohybové kultuře, takže se budou moci plně soustředit jen a jen na skvělý výkon. 

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Nízko-profilová ochrana Active Motion Protection se postará o bezpečnost všech mladých hráčů, ale zároveň kopíruje přirozené pohyby ramen a paží během hry.
  • Osvědčený materiál CURV Composite, který je pevný i lehký zároveň, už určitě znáte. Tak jsme ho přihodili i do oblasti bicepsů a hrudní kosti. Samozřejmě při zachování maximální pohybové flexibility.       
  • Výstelka Thermocore Zero pohlcuje pot a reguluje tělesný zápach. Mladí hráči si tak užijí hru v naprosté pohodě a bez zbytečného rozptylování.
  • Segmentovaný chránič páteře s pěnou Vent Armor spolehlivě ochrání choulostivé partie. O bezpečí talentovaných hokejistů se postará také pěna Hyperlite, která je zároveň navíc neuvěřitelně lehká a nijak neomezuje pohyby při hře. 

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2023
Řada
Supreme
ean13
688698593556

Podukty ze stejné kategorie