• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Bauer Vapor X5 PRO INT je elitní hokejka pro elitní hráče. Ideální hůl pro hokejisty, kteří nutně potřebují skórovat. 

Více informací
Strana:
Zahnutí čepele:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 4ks
5 799 Kč
5 219 Kč
S DPH
4 313 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 5 219 Kč

Hokejka Vapor X5 PRO pro kategorii Intermediate v tvrdosti 65 a délce 145 cm.

Bauer Vapor X5 PRO je elitní hokejka pro elitní hráče. Ideální hůl pro hokejisty, kteří nutně potřebují skórovat. A to jsou přece všichni útočníci, ne?

 

Karbonová Bauer hokejka

Tato hokejka plynule navazuje na své předchůdce, ale oproti nim je zase o něco propracovanější a lehčí. Jak to? Může za to pevné karbonové vlákno s dělenou špičkou Spread Tow, které snižuje váhu hole (konkrétně na báječných 390 gramů), ale zároveň tvoří pevnou strukturu celé hokejky, takže nižší váha rozhodně není na úkor její odolnosti. 

Čepel Energy Core 3 tvořená ze 100 % uhlíkovými vlákny s dvojitým karbonovým hřbetem skvěle pruží, takže v mžiku můžete vyslat na brankáře razantní střelu, nebo zaskočit soupeřovu obranu bleskurychlým pasem či nečekanou křižnou přihrávkou. Vhodná je i do kombinace se spoluhráči na jeden dotek. Všechny tyto manévry navíc usnadňuje zkosený krček XE Taper, který udržuje energii ve spodní části hole, takže s pukem u čepele máte neustále nabito a můžete kdykoliv střílet či přihrávat.

 

Jak vybrat hokejku za příznivou cenu? Prostě sáhněte po této! 

Hokejka Bauer Vapor X5 PRO svými vlastnostmi a použitými technologiemi dává silně vzpomenout na legendární původní model Vapor Hyperlite – akorát s tím rozdílem, že je cenově příznivější. A bude ideální jak pro všechny elitní hráče, tak i pro ty, kteří přechodem k lehčí a výkonnější hokejce chtějí vyždímat svůj potenciál na maximum.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Intermediate (11-16 let)
Sezona
sezona 2023
Řada
Vapor
ean13
688698594720

Podukty ze stejné kategorie