• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Inovativní seniorská hůl CCM FT Ghost kombinuje hybridní kickpoint s čepelí X-Soft pro. Hokejka FT GHOST je inspirována designem, který je nejoblíbenější u profesionálních hokejistů.

Více informací
Strana:
Zahnutí čepele:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 3ks
8 999 Kč
8 099 Kč
S DPH
6 693 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 8 099 Kč

Vystrašte brankáře silou a přesností střely z limitované edice hokejky CCM FT Ghost a hrajte jako Auston Matthews. Hokejka je osazena profesionálně zaobleným shaftem s „C“ geometrií pro lepší zacházení a v kombinaci s X-Soft Pro čepelí se dokonale ovládá. Jde o nejžádanější profesionální konstrukci hokejky z rodiny CCM.

Díky technologii Nanolite Shield je hokejka FT Ghost neuvěřitelně lehká a odolná, a je tak vhodnou volbou pro hráče, kteří hledají kombinaci rychlosti a perfektní odezvy hole.

Hokejka CCM FT Ghost, inspirovaná profesionály, je osazena hybridním kickpointem pro rozené střelce. Shaft je vybaven „C“ geometrií a umožňuje lepší ovladatelnost. Poskytuje elitní výkon a maximální pohodlí.

S čepelí X-Soft inspirovanou profesionály, která byla zkonstruována pro zlepšení manipulace s hokejkou, mohou hráči dosáhnout maximální kontroly a větší jistoty při hraní

Technologie Nanolite Shield a Sigma STP Carbon vytváří hokejku vyrobenou z tlustých vrstev uhlíkových vláken, které chrání ultralehké jádro. Technologie zároveň zvyšují odolnost materiálu, ale udržují ji stejně lehkou jako nejlehčí hůl CCM.

Díky naší nejžádanější profesionální konstrukci je hokejka FT Ghost optimalizována tak, aby hráčům umožnila porazit brankáře silou a přesností. Uvolněte svou sílu každou střelou na bránu. 

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Novinka
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2023
ean13
191520703127

Podukty ze stejné kategorie