• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Pozvedněte svou střelu zápěstím na vyšší úroveň s hokejkou CCM TACKS AS-VI SR 70, která je navržena tak, aby pomohla agresivním hráčům vytěžit maximum z jejich herního stylu.

Více informací
Strana:
Zahnutí čepele:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 4ks
7 249 Kč
6 524 Kč
S DPH
5 392 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 6 524 Kč

Pozvedněte svou střelu zápěstím na vyšší úroveň s hokejkou TACKS AS-VI, která je navržena tak, aby pomohla agresivním hráčům vytěžit maximum z jejich herního stylu. Hokejka TACKS AS-VI je osazena čepelí Acufeel, která nabízí dokonalou kombinaci tuhosti a citlivosti, a je tak spolehlivá a výkonná, jak jen potřebujete.

 

Klíčové vlastnosti:

Moderní střední kickpoint : Moderní střední kickpoint optimalizovaný pro střely zápěstím, který poskytuje agresivním střelcům větší rychlost puku a vyrovnanost střel než kdykoli předtím.

Advanced carbon matrix : Technologie vrstvení špičkového karbonu nyní v kombinaci s roztaženou tkaninou Sigmatex nabízí lehčí, avšak ještě odolnější hůl.

Hranatá geometrie shaftu ve tvaru "T" : Tento prověřený hranatý design poskytuje hráčům tradiční pocit, který zaručuje skvělou přilnavost a kontrolu.

Skeleton + : Výrobní technologie v zúžení hole, která poskytuje vyšší spolehlivost v klíčových momentech hry.

Vrstvená čepel Accufeel s technologií Peel-Ply : Tato nová čepel byla zdokonalena tak, aby bylo dosaženo správné kombinace tuhosti a citu. Stále zajišťuje dostatečnou přesnost a kontrolu, ale je měkčí, aby se zlepšil cit pro puk.

Superfast Microfeel grip : Integrovaný vystouplý grip na střední části shaftu zajišťuje dokonalé ovládání hole.

Technologie Sigma STP Spread Tow na holi a čepeli.

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Novinka
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2023
Řada
Tacks
ean13
191520610746

Podukty ze stejné kategorie