• Novinka

Taška, která je na rozměry brusky Prosharp Advantedge přímo ušitá. Brusku tak nemusíte na sílu rvát do běžné tašky s další výstrojí: prostě ji dáte do specializované tašky – a máte vystaráno.

Více informací
Skladem 2ks
4 499 Kč
S DPH
3 718 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 4 499 Kč

Brusku PROSHARP BAUER ADVANTEDGE můžete, díky jejím kompaktním rozměrům, a tím pádem i snadné mobilitě, brát prakticky kamkoliv. Ať už hrajete profi zápas na zimáku soupeře a chcete si nabrousit brusle před zápasem, nebo vás čeká nelítostné vesnické derby na rybníku a chcete být, co se nožů týče, 100% připraveni, tak v každém případě přenosnost brusky oceníte.

Má to jen jeden háček: brusku musíte vzít do nějakého transportního zavazadla. Pro tento účel je tu tato taška, která je na rozměry brusky přímo ušitá. Brusku tak nemusíte na sílu rvát do běžné tašky s další výstrojí: prostě ji dáte do specializované tašky – a máte vystaráno.

 

Hokejová taška na brusku, co má i něco navíc

A i když se možná jedná o "pouhou" tašku na brusku, i tak jsme přidali něco navíc: přihrádky pro náhradní nože, brusné kotouče, brousky a další příslušenství. Díky tomu můžete některé části výzbroje přendat z normální tašky do této, a v té běžné opět ušetříte nějaké to cenné místo.

Parametry

Značka
Prosharp
Štítek
Novinka
Sezona
Bez sezony

Podukty ze stejné kategorie