Máte raději mělčí, či hlubší brusný žlábek? To je jedno... s brusnými kotouči do brusky PROSHARP BAUER ADVANTEDGE si můžete tak individuální záležitost, jako je nabroušení žlábků, zrealizovat sa... Více informací

Skladem 4ks
1 899 Kč
S DPH
1 569 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 1 899 Kč

Máte raději mělčí, či hlubší brusný žlábek? To je jedno... s brusnými kotouči do brusky PROSHARP BAUER ADVANTEDGE si můžete tak individuální záležitost, jako je nabroušení žlábků, zrealizovat sami. Kdykoliv, kdekoliv, a především sami sobě na míru. 

V tomto případě se jedná o brusný kotouč s průměrem 5/8" (16mm). Vybírat můžete ale i dalších brusných kotoučů ProSharp.

 

Výběr správných kotoučů

Hollow Grinding Wheels se používají k nabroušení vašeho ostří na preferovanou velikost žlábku. Pokud nemáte s domácím broušením žádnou zkušenost a nevíte jak na to, doporučujme začít s kotoučem 3/4”, který pro vás poslouží jako vstupný kotouč: od něj pak už můžete postupně odvíjet výběr dalších kotoučů – až najdete ten svůj ideální.

Průměrná životnost jednoho brousícího kotouče je asi 75 procesů, ale nebojte: bruska PROSHARP BAUER ADVANTEDGE vás sama upozorní, kdy je čas kotouč vyměnit. Důležitá informace ale pro vás je, že s naší bruskou byste měli používat výhradně naše kotouče. Pokud použijete vybavení jiných značek, nebude bruska zdaleka tak efektivní. Navíc byste touto volbou definitivně přišli o záruku, takže v případě dalších komplikací bychom vám nemohli bohužel pomoci.

Parametry

Značka
Prosharp
Sezona
Bez sezony

Podukty ze stejné kategorie