• Doprava zdarma
  • - 20 %
Sleva 20 %
Model 3X PRO patří k prémiovým kouskům z řady Vapor, navazuje na předchozí model 2X PRO. Tyto brusle skvěle zapadnou především do výbavy profi hokejistů. Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč

Vyberte jeden ze tří profilů (Jak vybrat ideální profil?). Upozorňujeme, že tato služba může prodloužit termín doručení až o týden. V ceně profilování je zahrnuto i broušení.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za profilování.

650 Kč
Poslední kus skladem
14 699 Kč
11 758 Kč
S DPH
9 717 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 11 758 Kč

Model 3X PRO patří k prémiovým kouskům z řady Vapor, navazuje na předchozí model 2X PRO. Tyto brusle skvěle zapadnou především do výbavy profi hokejistů. Z hobby hráčů by neměly chybět nikomu, kdo ví, že kvalitní brusle jsou základ.

Rychlá akcelerace je u modelu 3X PRO samozřejmostí, ale pochlubit se může spoustou dalších předností. Například 3D tvarovaným kompozitovým skeletem, který dokonale kopíruje tvar nohy hráče a zajišťuje mu podporu při bruslení. Pro ještě lepší výkon jsme bruslím navrhli asymetrickou špičku, zajišťující lepší propojení nohy s bruslí. Asymetrická špička navíc minimalizuje negativní prostor v okolí palce.

Zárukou postranní stability je u bruslí Vapor 3X PRO integrovaný vstřikovaný systém šněrování. Nohu drží pevně a při náhlé změně směru zajišťuje, aby byla reakce brusle co nejrychlejší.

Pořiďte si Vapor 3X PRO a předveďte spoluhráčům, jak vypadají moderní brusle se vším všudy!

Parametry

Značka
Bauer
Věková skupina
Intermediate (11-16 let)
Sezona
sezona 2021
Řada
Vapor
ean13
688698480917

Podukty ze stejné kategorie