• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Hokejové brusle Bauer Supreme M40 JR jsou určeny pro všechny mladší hráče, kteří se chtějí zaměřit na zlepšení svého bruslení. 

Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč

Vyberte jeden ze tří profilů (Jak vybrat ideální profil?). Upozorňujeme, že tato služba může prodloužit termín doručení až o týden. V ceně profilování je zahrnuto i broušení.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za profilování.

650 Kč
Poslední kus skladem
8 999 Kč
8 099 Kč
S DPH
6 693 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 8 099 Kč

Brusle Bauer Supreme M40 jsou určeny pro všechny mladší hráče, kteří se chtějí zaměřit na zlepšení svého bruslení. Brusle disponují technologiemi, které jsou určené právě pro juniory. Celkově potěší též lehké materiály a v neposlední řadě vysoká úroveň pohodlí, kterou tyto brusle nabízejí. Navíc jsou k dostání za skvělou, téměř bezkonkurenční cenu.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Měkčí skelet brusle z Digi Comp kompozitu v kombinaci s technologií Motionflex Max zvyšují rozsah předního ohybu boty pro větší pohodlí. Snadnost ohybu pomáhá podporovat správnou techniku bruslení pro mladší hráče, kteří svůj krok stále rozvíjejí a pilují.
  • Plstěný jazyk Pro Stock Junior poskytne hráči profesionální pocit a přináší mu nebývalý komfort.
  • Ke komfortu značně přispívá i výjimečná, po všech stránkách vylepšená vložka, která účinně odvádí pot, a brusle jsou tak zůstanou báječně pohodlné po celý zápas či trénink.
  • Přes deset let osvědčený LS Edge Holder, který je vybavený spouští pro rychlou výměnu nebo servis břitů. Pokud hráč potřebuje nůž vyměnit, zvládne to v klidu přímo na lavičce mezi střídáními.
  • Vyšší LS Balance nůž s větší kontaktní plochou pomáhá mladým hráčům s rovnováhou při rozvoji jejich pohybové kultury.

 

Brusle Bauer Supreme M40 Junior jsou ideální pro všechny hráče, kteří potřebují rozvíjet své bruslařské dovednosti. Kombinace měkčího skeletu a zvýšeného nože se širší kontaktní plochou pomůže každému mladšímu hokejistovi osvojení správných bruslařských technik. Velkým bonusem je navíc i cena, která je s ohledem na vlastnosti těchto bruslí prostě špičková.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2024
Řada
Supreme
ean13
688698661354

Podukty ze stejné kategorie