• - 10 %
Sleva 10%
Juniorské brusle NSX jsou skvělou volbou pro toho, kdo hledá kvalitní brusle, které jsou vhodnou oporou pro jeho nohu během bruslení a kvalitou zpracování nabízejí dlouhou životnost. Tyto brusle ne... Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč
Poslední kus skladem
2 190 Kč
1 971 Kč
S DPH
1 629 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 1 971 Kč

Juniorské brusle NSX jsou skvělou volbou pro toho, kdo hledá kvalitní brusle, které jsou vhodnou oporou pro jeho nohu během bruslení a kvalitou zpracování nabízejí dlouhou životnost. Tyto brusle nejsou vhodné pro výkonnostní hokej. Lze je využít pro rekreační hokej nebo bruslení.

Vnitřní část brusle tvoří komfortní vložka s EVA pěnou, která dobře vysychá. Nejedná se o nejlepší vložku, ale při rekreačním bruslení či hraní hokeje zajistí dobré pohodlí. Výstelka z mikrovlákna dodá jistotu v pohybu po ledě. Noha na výstelce neklouže. Klasické zavazování tkaniček dokonale zpevní nohu v brusli.

Dokonalou ochranu poskytnou v oblasti kotníku lehké pěnové polštářky, které případný zásah pukem nebo seknutí hokejky spolehlivě ztlumí. Anatomicky tvarovaný dvojdílný jazyk zajistí snadné obouvání. Brusle se během bruslení spolehlivě vytvaruje podle tvaru vaší nohy

Brusle jsou dodávany s holdery TUUK Lightspeed Pro opatřené nerezavějícími noži TUUK Stainless Steel. Nože jsou s holdery spojeny napevno a jsou samostatně nedemontovatelné. 

Oproti levnějšímu modelu NS se liší vyztuženým jazykem. Je tak vhodnější bruslí pro rekreační hokej.  

Parametry

Značka
Bauer
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2019
ean13
688698313277

Podukty ze stejné kategorie