• Doprava zdarma
  • - 10 %
Sleva 10%
Brusle Bauer Supreme M4, které si můžete pořídit v seniorské variantě, ale i ve věkové variantě pro kategorie Intermediate, Junior a Youth. Skvěle poslouží výkonnostním i profesionálním hráčům, kte... Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč

Vyberte jeden ze tří profilů (Jak vybrat ideální profil?). Upozorňujeme, že tato služba může prodloužit termín doručení až o týden. V ceně profilování je zahrnuto i broušení.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za profilování.

650 Kč
Skladem 2ks
12 999 Kč
11 699 Kč
S DPH
9 669 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 10 398 Kč

Brusle Bauer Supreme M4, které si můžete pořídit v seniorské variantě, ale i ve věkové variantě pro kategorie Intermediate, Junior a Youth. Skvěle poslouží výkonnostním i profesionálním hráčům, kteří se chtějí spolehnout na nejnovější technologie a zároveň si užít nádherný design bruslí.

Model Supreme M4 už na první pohled zaujme ultralehkým kompozitním skeletem 3D Lasted Flex Comp. I navzdory své lehkosti brusle poskytují maximální oporu a jsou mimořádně tepelně tvarovatelné. Do výbavy dostaly materiál obsahující méně zesilujících vláken, takže se pyšní výbornou flexibilitou. Pohodlí a ochranu zajišťuje plstěný jazyk Pro stock 15, plynulý skluz pak zaručuje nůž LS+.

Parametry

Značka
Bauer
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2022
Řada
Supreme
ean13
688698520866

Podukty ze stejné kategorie