• Doprava zdarma
  • - 20 %
Sleva 20 %

Brusle CCM Tacks AS-V jsou druhým nejvyšším modelem pro náročné profesionální hokejisty. Moderní silový bruslař potřebuje kvalitní, lehké a odolné one-pice brusle z lehkého & pevného kompozi... Více informací

Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Poslední kus skladem
15 449 Kč
12 398 Kč
S DPH
10 246 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 12 398 Kč

Brusle CCM Tacks AS-V jsou druhým nejvyšším modelem pro náročné profesionální hokejisty.

Moderní silový bruslař potřebuje kvalitní, lehké a odolné one-pice brusle z lehkého & pevného kompozitu a karbonových vláken. Těmi přesně brusle CCM Tacks AS-V jsou. Brusle poskytují perfektní přenos energie. Těsně padnoucí FIT brusle zajistí v kombinaci s karbonovou konstrukcí ten nejintenzivnější bruslařský cit, které hráč může mít. Brusle jsou postavené pro silové hráče, takže jsou dokonale pevné, ale zároveň extrémně lehké.

Vysoce výkonný materiál odvádějící vlhkost udržuje nohy v suchu a brusle lehké, s vynikající ochranou proti zápachu, opotřebení a odření. Metatomický jazyk XS skvěle sedne a díky materiálu EMBEDDED D30® nabízí i dokonalou ochranu.

Holder CCM SpeedBlade XS.

Index tuhosti brusle: 190.

Brusle jsou tepelně tvarovatelné.

POZOR! TYTO BRUSLE SE DODÁVAJÍ BEZ NOŽŮ! Podívejte se do naší nabídky CCM nožů (vybírejte nože s označením XS), kde si rozhodně vyberete. Nevíte si rady s výběrem správných nožů? Zavolejte nám a my Vám rádi poradíme!

Parametry

Značka
CCM
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2022
Řada
Tacks

Podukty ze stejné kategorie