• Doprava zdarma
  • - 20 %
Sleva 20 %

Brusle CCM Tacks AS-590 jsou výkonnostním modelem pro náročné poloprofesionální hokejisty. Moderní silový bruslař potřebuje kvalitní, lehké a odolné one-piece brusle z lehkého & pevného komp... Více informací

Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Poslední kus skladem
10 299 Kč
8 238 Kč
S DPH
6 808 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 8 238 Kč

Brusle CCM Tacks AS-590 jsou výkonnostním modelem pro náročné poloprofesionální hokejisty.

Moderní silový bruslař potřebuje kvalitní, lehké a odolné one-piece brusle z lehkého & pevného kompozitu a karbonových vláken. Těmi přesně brusle CCM Tacks AS-590 jsou. Brusle poskytují perfektní přenos energie. Těsně padnoucí FIT brusle zajistí v kombinaci s karbonovou konstrukcí ten nejintenzivnější bruslařský cit, které hráč může mít.

Vysoce výkonný materiál odvádějící vlhkost udržuje nohy v suchu a brusle lehké, s vynikající ochranou proti zápachu, opotřebení a odření. Vyměnitelný asymetrický TRITECH jazyk s EVA pěnou. Vícevrstvý 7mm jazyk se zvýšenou ochranou proti prokousnutí tkaničkou a vložka z EVA pěny pro skvělou ochranu.

Holder CCM SpeedBlade XS s funkcí rychlé výměny nože.

Index tuhosti brusle: 180.

Brusle jsou tepelně tvarovatelné.

POZOR! TYTO BRUSLE SE DODÁVAJÍ BEZ NOŽŮ! Podívejte se do naší nabídky CCM nožů (vybírejte nože s označením XS), kde si rozhodně vyberete. Nevíte si rady s výběrem správných nožů? Zavolejte nám a my Vám rádi poradíme!

Parametry

Značka
CCM
Věková skupina
Intermediate (11-16 let)
Sezona
sezona 2022
Řada
Tacks
ean13
191520430863

Podukty ze stejné kategorie