• Doprava zdarma
  • - 20 %
Sleva 20 %

Brusle CCM Tacks AS 580 jsou výkonnostním modelem pro poloprofesionální hokejisty. Moderní silový bruslař potřebuje kvalitní, lehké a odolné one-piece brusle z lehkého kompozitu.

Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč

Vyberte jeden ze tří profilů (Jak vybrat ideální profil?). Upozorňujeme, že tato služba může prodloužit termín doručení až o týden. V ceně profilování je zahrnuto i broušení.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za profilování.

650 Kč
Poslední kus skladem
14 199 Kč
11 358 Kč
S DPH
9 387 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 11 358 Kč

Brusle CCM Tacks AS 580 jsou výkonnostním modelem pro poloprofesionální hokejisty.

Moderní silový bruslař potřebuje kvalitní, lehké a odolné one-piece brusle z lehkého kompozitu. Těmi přesně brusle CCM Tacks AS-580 jsou. Brusle poskytují přímý přenos energie a dokonalé soužití nohy a brusle. Vnitřní stélka z mikrovlákna s vysokou odolností proti opotřebení poskytuje zároveň vysoký komfort a trvanlivost. Vycpávky z více hustotní pěny s povrchovou úpravou Seamless Comfort.

Vysoce výkonný materiál odvádějící vlhkost udržuje nohy v suchu a brusle lehké, s vynikající ochranou proti zápachu, opotřebení a odření. Brusle se anatomicky obepne kolem chodidla pro přizpůsobení a maximální pohodlí. Vyměnitelné asymetrické jazyky se zesílenou vrstvou pro zvýšení pohodlí a komfortu.

Holder Speedblade XS s funkcí rychlé výměny nože. Nůž XS Stainless pro dlouhotrvající ostří hrany.

Index tuhosti brusle: 170.

Brusle jsou tepelně tvarovatelné.

Parametry

Značka
CCM
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2022
Řada
Tacks
ean13
191520431013

Podukty ze stejné kategorie