• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %

Nejvyšší model juniorských bruslí řady Jetspeed pro rok 2023. Brusle CCM Jetspeed FT6 Pro jsou pro elitní náročné hráče a pro tu nejvyšší úroveň!

Více informací
Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč

Vyberte jeden ze tří profilů (Jak vybrat ideální profil?). Upozorňujeme, že tato služba může prodloužit termín doručení až o týden. V ceně profilování je zahrnuto i broušení.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za profilování.

650 Kč
Poslední kus skladem
16 419 Kč
14 777 Kč
S DPH
12 212 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 14 777 Kč

Nejvyšší model juniorských bruslí řady Jetspeed pro rok 2023.

Brusle CCM Jetspeed FT6 Pro jsou pro elitní náročné hráče a pro tu nejvyšší úroveň!

Nová vylepšená bota z jednoho kusu je především o výkonu a zrychlení. Nyní připravena na hru pro dokonalé anatomické spojení nohy s bruslí, maximalizuje pohodlí a přenos síly. Oblast achilovy paty poskytuje díky Powerflex větší rozsah pohybu a možnost prodloužit své kroky při odrazu. Adpt komfortní jazyk je vybaven technologií flexmotion lace-bite pro zlepšení předklonu při pohybu, tritech konstrukce pak zajistí optimální padnutí a pohodlí.

Nože Step Black Steel (+4mm) nabízí nejkvalitnější černou ocel ve své třídě. Nože jsou potaženy uhlíkem pro lepší životnost hran a fenomenální skluz, díky čemuž budete bruslit rychleji než kdy předtím.

Vylepšené je i polstrování v oblasti kotníku a vložek, proto s FT6 budete vypadat dobře, cítit se dobře a hlavně hrát dobře!

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Novinka
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2023
Řada
Jetspeed
ean13
191520632878

Podukty ze stejné kategorie