• Doprava zdarma
  • - 10 %
Sleva 10%

Brusle Supreme MACH ve velikostech kategorie Intermediate jsou určeny všem výkonnostním hráčům, kteří se na ledě chtějí každý den zlepšovat a chtějí k tomu využívat nejlepší technologie moderní ... Více informací

Šíře:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?

Nože nabrousíme na profesionální brusce ProSharp. Pokud neuvedete v poznámce jinak, nože nabrousíme na univerzální žlábek.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za broušení.

200 Kč

Vyberte jeden ze tří profilů (Jak vybrat ideální profil?). Upozorňujeme, že tato služba může prodloužit termín doručení až o týden. V ceně profilování je zahrnuto i broušení.
*V případě vrácení zboží vám nebude vrácena částka za profilování.

650 Kč
Poslední kus skladem
21 999 Kč
19 799 Kč
S DPH
16 363 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 19 799 Kč

Brusle Supreme MACH ve velikostech kategorie Intermediate jsou určeny všem výkonnostním hráčům, kteří se na ledě chtějí každý den zlepšovat a chtějí k tomu využívat nejlepší technologie moderní hokejové výstroje. Při návrhu bruslí MACH byl kladen důraz na dosažení maximální rychlosti – dají vám šanci zvítězit v každém závodu o puk a ve vyrovnaných bruslařských soubojích s nimi protihráčům uniknete.

Díky zcela novému a 3D tvarovanému skeletu 12K Carbon Curv Composite se u bruslí Supreme MACH podařilo hmotnost snížit ještě o dalších 5 % od předchozího modelu Supreme Ultrasonic. I přes snížení hmotnosti však zůstává zachován nádherný a moderní design. O dynamičtější bruslařský krok se rovněž postará šněrování AMP-Flex (Active Motion Performance) s profilem ohybu navrženým přímo pro model Supreme MACH. Bod ohybu (flexu) šněrování se nachází mezi druhým a třetím poutkem, což hráči zajišťuje zhruba o 15 % lepší využití energie, a tedy i dynamičtější bruslařský krok.

Maximální pohodlí u tohoto modelu zajistí výstelka LOCK-FIT PRO, jazyk POWERCOIL pro lepší výbušnost na ledě a také holder TUUK LIGHTSPEED EDGE, oblíbený pro svou lehkost, tuhost a praktické vyndávání nožů. Nemluvě přirozeně o nadčasovém a působivém designu, na který jste u série Supreme zvyklí.

Parametry

Značka
Bauer
Věková skupina
Intermediate (11-16 let)
Sezona
sezona 2022
Řada
Supreme
ean13
688698544138

Podukty ze stejné kategorie