• - 10 %
Sleva 10%

Helma CCM Tacks 70 je rekreační helmou pro náročné hobby hokejisty. Helma je vytvořena ze skořápky, která působí moderním dojmem a je jen těžko rozeznatelná od nejvyšších modelů. 

Více informací
Barva:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 2ks
2 039 Kč
1 835 Kč
S DPH
1 517 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 1 835 Kč

Helma CCM Tacks 70 je rekreační helmou pro náročné hobby hokejisty.

Helma je vytvořena ze skořápky, která působí moderním dojmem a je jen těžko rozeznatelná od nejvyšších modelů. Helma je lehká, pohodlná a dodává vaší hlavě potřebný level ochrany, abyste se mohli cítit bezpečně, zatímco si užíváte skvělého pocitu ze hry. Helma je jednoduše nastavitelná, abyste si ji mohli dokonale přizpůsobit. Komfort zajišťuje příjemná vnitřní stélka, která zároveň rychle vysychá a má dlouhou životnost.

 

Klíčové vlastnosti:

  • VÝPLŇ S DVOJÍ HUSTOTOU: Odlehčená konstrukce celoplošné výplně s pěnou dvojí hustoty poskytuje špičkové pohodlí i ochranu hráčům libovolného věku. Odvětrávaná skořepina pomáhá ochlazovat hlavu během hry. 
  • NASTAVENÍ DÉLKY BEZ POUŽITÍ NÁSTROJŮ: Jednoduchý mechanismus Flip Clip po straně helmy pro individuální nastavení a vysokou úroveň pohodlí. 
  • SKOŘEPINA Z PE VYSOKÉ HUSTOTY S INTEGROVANÝMI KRYTY UŠÍ: Moderní vzhled preferovaný profesionály pomáhá distribuovat nárazy hráčů při rekreační hře. 

Parametry

Značka
CCM
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2022
Řada
Tacks
ean13
191520440121

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Podukty ze stejné kategorie